Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry:n vuosikokous 21.5.

Ortodoksisen Kirkon Työntekijät ry:n vuosikokous järjestetään tiistaina 21.5. klo 14.00 alkaen etäyhteyden välityksellä (Teams). Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Joensuussa, ONL ry:n toimistolla (Kirkkokatu 18). 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

  • vuoden 2023 toimintakertomus ja tilinpäätös, sekä vastuuvapauden myöntäminen
  • vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio
  • valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle

Kokoukseen ilmoittaudutaan 19.5.2024 mennessä puheenjohtajalle: annakaisa.onatsu@ort.fi. Mainitse ilmoittautuessasi osallistutko etänä vai paikan päällä. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille 20.5.2024.

Kokousasiakirjat ovat valmistuttuaan luettavissa yhdistyksen sivuilta: https://kirkonalat.fi/jasenyhdistys/ortodoksisen-kirkon-tyontekijat-ry/ ja ne lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta.

Kokouksen jälkeen pidetään keskustelutuokio, jossa on mahdollista keskustella ja esittää toiveita yhdistyksen toiminnasta.
Työehtosopimusneuvottelut käynnistyvät taas syksyllä, keskustelutuokiossa voi tuoda esiin ajatuksia myös työehtosopimuksen parantamiseksi. Ideoita sekä yhdistyksen toiminnasta että työehtosopimuksen parannuksista voi lähettää myös suoraan puheenjohtajalle: annakaisa.onatsu@ort.fi ja 040 6858854.