Pyhittäjä Trifon kutsuu pyhiinvaellukselle 22.-26.8.

Tänä vuonna pyhiinvaelluksen yhteydessä vietetään myös kolttasaamelaisten asuttamisen 75-vuotisjuhlaa.

Pyhien Sergein ja Hermanin Veljeskunnan pyhiinvaelluksella Sevettijärvelle, Norjan Neideniin ja Nellimiin on jo vuosikymmenten perinteet. Veljeskunta kutsuu kaikkia kiinnostuneita ottamaan osaa perinteiseen pyhiinvaellukseen, jonka yhteydessä tänä vuonna on Nellimissä sunnuntaina 25.8. kolttasaamelaisten asuttamisen 75-vuotisjuhla.

Linja-auton kyytiin voi nousta matkan varrelta. Tie vie Pielavedeltä Kuopion, Iisalmen, Oulun, Rovaniemen, Sodankylän ja Nellimin kautta Sevettijärvelle sekä takaisin. Liity sinäkin joukkoon! Matkan hengellisenä johtajana on piispa Sergei ja vastuullisena matkanjärjestäjänä on Pielalinja Oy. Hintaan sisältyvät bussikuljetukset ja majoitukset sekä ohjelmaan merkityt ateriat. Hinta Kuopiosta on 590€, Oulusta 570€ ja Rovaniemeltä 550€.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 27.5.2024 saakka sähköpostilla pielalinja@gmail.com tai tekstiviestillä Laura Láng-Matsin numeroon 0400 709940. Matkalle pääsee 50 nopeinta ilmoittautunutta. Ilmoita nimi, syntymäaika, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, erikoisruokavalio (lääkärin toteama), ja mahdollinen huonetoverisi sekä mistä tulet kyytiin. Majoittuminen on 2h huoneissa. Muutokset ohjelmaan ja aikatauluun ovat mahdollisia. Matkavakuutuksen hoitaa jokainen itse. Matkanjärjestäjällä on oikeus perua matka vähäisen osanottajamäärän (alle 40 henkilöä) takia.

Lisätietoja päivitetään myöhemmin PSHV ry:n sivustolle: https://pshv.fi/