Kärsimys -seminaari Mikkelissä 3.2.

Kaikille avointa ja maksutonta seminaaria voi seurata myös verkkolähetyksenä Saimaan ortodoksisen seurakunnan YouTube -kanavalla.

Seminaarijuliste

Ylienkeli Mikaelin ystävien yhdessä Saimaan ortodoksisen seurakunnan ja Mikkelin työväenopiston kanssa järjestämät seminaarit saavat jatkoa tänäkin vuonna. Sarjan ensimmäisessä osassa tarkasteltiin pyhiä ja pyhyyttä ortodoksisuudessa ja toisessa rukousta osana ortodoksin elämää.

Tämän talven seminaarissa pohditaan kärsimyksen mielekkyyttä, kärsimyksen kohtaamista, mielenmuutosta ja Jumalallista oikeutta. Aiheista puhuvat arkkimandriitta Andreas Larikka, rovasti Raimo Sissonen, kirkkoherra Tuomas Järvelin ja rovasti Rauno Pietarinen

Kaikille avoin ja maksuton seminaari järjestetään Mikkelissä Paukkulan Atrium -salissa (Paukkalantie 22) 3.2. kello 11–16. Varsinainen ohjelma alkaa kello 12, kello 11 aukeaa kahvio, jossa on myynnissä kasviskeittoa ja suolaista ja makeaa syötävää.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen: https://ortmikaelry.fi/karsimys-seminaari/ 

Seminaaria voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä Saimaan ortodoksisen seurakunnan YouTube-kanavalla: https://www.youtube.com/@saimaanortodoksinenseuraku2951.