Jumalan kuvaksi luotuja – Ekumeeninen viikonvaihde nuorille aikuisille Turussa 25.-27.10.

Tervetuloa tutustumaan toisiin kristittyihin ja Turun seurakuntiin, kuuntelemaan ja keskustelemaan ihmisarvosta, joka perustuu luomiseen Jumalan kuvaksi, sekä rukoilemaan yhdessä!
Suomen ekumeeninen neuvosto, Suomen kristillinen ylioppilasliitto ja Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry järjestävät yhdessä nuorille aikuisille ekumeenisen viikonvaihteen Turun keskustassa. Mukana on anglikaanista, helluntailaista, katolista, luterilaista, metodistista, ortodoksista ja Pelastusarmeijan perinnettä. Yhtenä alustajista on Haminan piispa Sergei.
Ohjelmaan osallistuminen maksaa kymmenen euroa ja hintaan sisältyvät vierailujen lisäksi perjantain iltatee, lauantain lounas, päiväkahvit ja päivällinen sekä sunnuntain aamukahvit. Osallistuminen maksetaan Suomen Ekumeeniselle Neuvostolle. Saat maksuohjeet sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.
Mahdolliset matkat Turkuun ja majoittuminen järjestetään itse. Jos tarvitset apua edullisen majoituksen löytämiseen, järjestäjät pyrkivät auttamaan löytämään kotimajoituksen.
Viikonvaihteeseen ilmoittaudutaan 18.10. mennessä tällä sivulla. Kerro jo ilmoittautuessasi, ellet pysty osallistumaan kaikkiin kolmeen päivään.