Yleinen

Kaksi ehdolle avoinna olleeseen papin toimeen

30.10.2023
Yleinen

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa avoinna olleeseen papin toimeen saapui 27.10. päättyneen hakuajan puitteissa kaksi hakemusta. Kuopion ja Karjalan metropoliitta Arseni on asettanut toimeen ensimmäiselle vaalisijalle pastori TM Harri Linnan ja toiselle vaalisijalle TM Sami Fyrqvistin. Molemmat hakijat täyttävät toimen kelpoisuusehdot.

Joensuun ortodoksisen seurakunnan seurakunnanvaltuusto haastattelee hakijat ja suorittaa valinnan 14.11.2023 pidettävässä kokouksessaan.

Lue lisää

Rovasti Leo Iltola tuonilmaisiin

Rakastettu isä Leo Iltola on kuollut tänään 22.11.2023. Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa muistetaan isä Leoa Joensuussa Pyhän Nikolaoksen kirkossa toimitettavassa panihidassa torstaina 23.11. klo 17. Panihida on avoin kaikille, jotka haluavat muistaa isä Leoa. Toivotamme Jumalan apua ja voimia isä Leon omaisille. Ollos iäti muistettu!

Lue lisää

Isä Harri Linna aluepapiksi

15.11.2023
Yleinen

Joensuun ortodoksisen seurakunnan aluepappi valittu Joensuun ortodoksisen seurakunnan seurakunnanvaltuusto on valinnut 14.11.2023 pidetyssä kokouksessa aluepapiksi isä Harri Linnan. Seurakunta toivottaa isä Harrille monia armorikkaita vuosia!

Lue lisää

Syksyn ylioppilaiden ylioppilaslakki

8.11.2023
Yleinen

Seurakunta tarjoaa jälleen syksyllä ylioppilaiksi valmistuville lahjaksi ylioppilaslakin. Jos olet valmistumassa ja et ole vielä lakkia itsellesi ostanut sekä sellaisen haluat niin ilmoita kasvatustyöntekijä Antille 13.11. mennessä lakkisi koko ja vuoren väri joko puhelimella 0505582528 tai s-postilla antti.potkonen@ort.fi. Lakit jaetaan erillisessä tilaisuudessa viikolla 45.

Lue lisää