Vuokra-asunnot

Joensuun ortodoksisella seurakunnalla on vuokra-asuntoja Joensuussa. Seurakunta omistaa Kiinteistö Oy Joensuun Vuokrapääskyn Pyhän Nikolaoksen kirkon läheisyydessä sekä yksittäisiä vuokra-asuntoja Joensuun keskustassa, Rantakylässä ja Lieksassa. Tarjolla on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita vuokraustilanteen mukaan.

Asuntoihin vaaditaan takuuvuokra ja joissakin tapauksissa myös laaja kotivakuutus. Asuntojen vapautuessa asuntoja tarjotaan voimassa olevien hakemusten mukaan. Jos asuntoihin ei ole voimassa olevia hakemuksia, seurakunta ilmoittaa vapautuneista asunnoista internetsivuillaan.

Asuntoja voi hakea vuokrahakemuksella toimittamalla hakemuksen postitse tai tuomalla sen itse seurakunnan kansliaan. Hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Jos hakemusta haluaa jatkaa puolen vuoden jälkeen, siitä tulee ilmoittaa seurakunnan virastoon. Hakija on velvollinen perumaan hakemuksensa, jos hän ei ole enää asunnon tarpeessa.

Voit ladata asuntohakemuslomakkeen tältä sivulta. Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa hakemuksen jatkamisesta tai perumisesta tai kysyä tarkempia tietoja vuokra-asunnoista.