Lastenleirit

Näen taivaan tähtien loistavan. Miten rikas Sinä oletkaan!

Katkelma kiitosakatistoksesta

Lisätietoja kasvatustyöntekijältä. Yhteystiedot:

Lastenleirit

7–12-vuotiaiden (1.–6. luokka) lasten leirit järjestetään Sikrenvaaran leirikeskuksessa Enossa. Leiriohjelmaan kuuluu pelejä, ulkoilua, mukavaa yhdessäoloa ja jumalanpalveluksia. Leirit pidetään syys-, hiihto- ja kesälomilla. Leireille on ennakkoilmoittautuminen. Seuraa ilmoittelua seurakunnan Facebook-sivuilla!

Talvileikkejä Sikrenvaaran leirillä

Talvileiri

Perinteinen hiihtoloman lastenleiri järjestetään hiihtoloma viikolla (viikko 10) Enossa Sikrenvaarassa 4.-7.3. Leiri on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille lapsille. Leirin hinta on 30e ja sisaralennus on -5e.

Leirillä pelaillaan, leikitään, syödään hyvin, kelien salliessa lasketaan mäkeä ja ollaan mahdollisimman paljon ulkona sekä tietysti käydään kirkossa.

Ilmoittautuminen on auki 23.1.-25.2. Ilmoittautumisessa täytyy olla lapsen nimi, ikä, mahdolliset allergiat, saako antaa perus käsikauppalääkkeitä (buranat, panadolit tms.), saako hän näkyä seurakunnan kuvissa sekä huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero).

Ilmoittautumiset Antille sähköpostilla antti.potkonen@ort.fi tai whatsappilla 0505582528

Kesän 2024 lastenleirit

Seurakunta järjestää kesällä kaksi lastenleiriä Sikrenvaaran leirikeskuksessa:

I lastenleiri 3.-5.6. joka on tarkoitettu 1.-4.-luokkalaisille lapsille (2013-2016 syntyneet).

II lastenleiri 17.-20.6. joka on tarkoitettu 5.-8.-luokkalaisille lapsille ja varhaisnuorille (2010-2013 syntyneet).

Leireillä pelaillaan, leikitään, uidaan, syödään hyvin ja käydään kirkossa. Yhden leirin hinta on 30e ja sisaralennus -5e. 

Ilmoittautumisesta pitää tulla ilmi leiriläisen nimi, ikä, allergiat/lääkitykset, saako näkyä kuvissa, huoltajan yhteystiedot sekä muu mahdollisesti tarpeellinen tieto. Ilmoittautumiset kasvatustyöntekijä Antti Potkoselle sähköpostilla antti.potkonen@ort.fi tai whatsappilla 0505582528 19.5. mennessä.