Avustustarvikkeiden jakelu ukrainalaispakolaisille

Taipaleen ortodoksinen seurakunta aloitti joulukuussa 2022 avustustarvikkeiden jakelun Outokumpuun muuttaneille ukrainalaispakolaisille Outokummun kirkon alakerran seurakuntasalilta. Vaatteita ja muuta kodin irtainta onkin saatu lahjoituksina ja jaettu eteenpäin tämän lähes 1,5 vuoden aikana todella suuria määriä. Kiitos tästä kuuluu tietenkin kaikille teille lahjoittajille. Joten Sydämelliset kiitokset teille kaikille.

Avustustarvikkeiden jakelu Outokummun kirkolta loppuu 30.4., mutta itse avustustoimintaa jatketaan edelleen. Alla olevaan listaan päivitetään ukrainalaispakolaisten pyytämiä tarvikkeita. Jos jollakin on sellaista lahjoittaa, lahjoittaja voi olla yhteydessä Outokummun kirkon isännöitsijään soittamalla tai WhatsAppilla (mieluiten kuva lahjoituksista). Tavarat toimitetaan sitten suoraan tarvitsijoille.

– virveli ja muita kalastustarvikkeita
– vauvanvaatteita
– XL-XXL koon miehen vaatteita
– silitysrauta
– pyykinpesukone
– pakastin n. 100 l
– pienikokoinen TV
– tuuletin
– peili
– patja 80 cm
– pyykinkuivausteline
– matkalaukkuja pyörillä
– päiväpeitteet, täkit, tyynyt, viltit
– kattilat
– kumisaappaat 42-43
– tehosekoitin
– mikroaaltouuneja
– elektroninen kahvimylly
– kalastusreppu
– polkupyörä

Myös muita kodintavaroita voi tarjota. Kyselyn jälkeen selviää, onko niille tarvetta.

Outokummun kirkon isännöitsijä Arvo Naumanen, puh. 050 591 2790
Pastori Nemanja Balčin, puh. 040 673 2918

Päivitetty 11.6.2024

4 kommenttia artikkeliin ”Avustustarvikkeiden jakelu ukrainalaispakolaisille”

  1. Moi! Varkauden SPR:llä olisi mahdollisuus toimittaa Outokumpuun ukrainalaisten auttamiseksi lasten kesävaatteita. Vaatteet on kerätty ukrainalaisille ja tarve lähiympäristössä asuville ukrainalaisille vaikuttaa hiipuvan. Ottaisitteko yhteyttä, jos voimme täältä apua antaa? Voisimme esim. tehdä täsmäpakkausta tietyn kokoisista vaatteista ja toimittaa sitten teille. Minun puh.nro on 040-7329880. Minuun voitte olla yhteydessä puhelimitse tai spostilla. SPR:n Olli Kauppisen puh.nro 040-4878712.

    Vastaa
    • Hei! Kyllä on tarvetta. Jonkin verran on aiemmin niitä saatu ja kaikki ovat heti menneet. Laitan vaikka sähköpostia, niin voidaan sopia niiden toimittamisesta kirkolle.

      Vastaa

Jätä kommentti