Lapset ja Nuoret

Nuorisotyötoimikunnan jäsenet
Isä Tuomas Kallonen, II pappi, nuorisotyö, puh. 050 562 8444, tuomas.kallonen@ort.fi
Satu Haapalainen, Liperi
Sari Hiltunen, Liperi,  puh. 050 585 9167, sarihiltunen@oyk.fi
Veera Korpela, Outokumpu
Emilia Muranen, Liperi
Petra Mutanen, Polvijärvi
Susanna Nikkanen, Outokumpu, pj, puh. 0500 573 585, susanna.nikkanen@telemail.fi

Lastenleiri kesällä 2020  
Taipaleen seurakunnan lastenleiri 7-14 vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille järjestetään Säynelammen leirikeskuksessa Polvijärvellä ke-la 29.7.–1.8. Leiri huipentuu koko perheelle avoimeen juhlaliturgiaan, ateriaan ja leiriläisten valmistamaan ohjelmaan. Tarkemmat ohjelma- ja hintatiedot täsmentyvät myöhemmin, seuraavassa Aamun Koitossa ja seurakunnan nettisivuilla. Merkitse jo nyt kalenteriin!

Lasten puuhakerho (kokoontumiset toistaiseksi peruttu)
Esi- ja alakouluikäisten puuhakerho Outokummun ortodoksisen kirkon alakerrassa, Kirkkopolku 3, tiistai-iltaisin klo 17-19. Kevään 2020 ensimmäinen kerhoilta 14.1. Lisätietoa kerhosta Lasten puuhakerho -sivulla.

Nuorisotoimen facebook-sivu
Taipaleen seurakunnan nuorisotoimen oma facebook-sivu:
www.facebook.com/nuorisotoimitaipale

Nuorisotyölle oma sähköpostiosoite
Seurakunnalle on avattu uusi sähköpostiosoite: nuorisotoimi.taipale@ort.fi. Kuten osoitteestakin ilmenee, on se tarkoitettu erityisesti palvelemaan yhteydenpitoa nuorisoon päin. Sen kautta ilmoittaudutaan leireille ja tapahtumiin ja sieltä voidaan välittää kootusti viestejä nuorisotyöhön liittyen. Sitä mukaa kun yhteydenottoja osoitteeseen tulee, puolin ja toisin, tallentuvat myös uudet osoitteet ”muistiin”.