Taipaleen seurakunnan toiminta koronaepidemian aikana

Ortodoksinen kirkollishallitus on määrännyt valtioneuvoston linjausten mukaisesti, että koronaepidemian aikana kaikki seurakunnan kirkkokahvit, toimintapiirit, kerhot, kuorot ja yleisötilaisuudet jäävät tauolle 13.4.2020 asti.

Jumalanpalvelukset toimitetaan siten, että vain jumalanpalvelusten toimittajat ja avustajat osallistuvat paikan päällä. Kehotamme ihmisiä seuraamaan jumalanpalveluksia netin, radion ja tv:n välityksellä. Kirkon nettisivuilla löytyy linkkejä videoitaviin jumalanpalveluksiin:
ort.fi/uutishuone/2020-03-17/polkuja-verkkolahetyksiin

Myös Taipaleen seurakunta valmistelee omien palvelustensa lähettämistä suorana netin välityksellä. Näistä on tulossa tietoa:

  • paikallislehtien (Kotiseutu-uutiset, Outokummun Seutu) seurakuntailmoituksissa
  • seurakunnan nettisivuille: ort.fi/taipale
  • seurakunnan facebook-sivuille
  • seurakunnan instagramiin

Tilanteiden vaihtuessa nyt nopeasti, on netistä saatavilla kaikkein ajantasaisin tieto. Kannustamme tutustumaan näihin seurakunnan tiedotuskanaviin, jos mahdollista.

Seurakunnan papit palvelevat ja antavat sielunhoidollista apua:
Isä Paavo Ratilainen 050-5661700, paavo.ratilainen@ort.fi 
Isä Tuomas Kallonen 050-5628444, tuomas.kallonen@ort.fi

Ole rohkeasti yhteydessä niin ilossa kuin surussa ja huolissa! Kiireelliset kirkolliset toimitukset toimitetaan, mm. sairaan ripitykset.

Kanslia-asiointi puhelimitse tai sähköpostilla, tapaamiset vain ajanvarauksella.

Huomioikaamme ja tukekaamme toinen toistamme, rukoilkaamme sairastaville parantumista, terveille varjelusta, epidemiaa vastaan taisteleville kestävyyttä!

Ja pitäkäämme yhtä esirukouksin ja kaikin käytettävissä olevin keinoin!

Taipaleen seurakunnan papisto