Papin toimi avoinna Taipaleen seurakunnassa

Kyseessä on Nurmeksen toiminta-alueen papin toimi.

Taipaleen ortodoksisen seurakunnan Nurmeksen toiminta-alueen papin toimi täytetään 1.2.2021 lukien. Käynnissä olevan hallinnonuudistuksen myötä nykyinen Nurmeksen seurakunta yhdistyy Taipaleen seurakuntaan 1. tammikuuta 2021.

Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkon kirkkojärjestyksen 132 §:n mukaiset kelpoisuusehdot. Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on Nurmes ja vastuualueeseen kuuluu olennaisena toiminta-alueen jumalanpalveluselämä ja seurakuntatyö.

Palkkaus määräytyy ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaisesti. Toimi sijoittuu vaativuusryhmään IV. Tehtävä on otettava vastaan 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Tointa täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset, joista käy ilmi asianmukainen koulutus ja aikaisempi työkokemus tulee osoittaa Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispalle 11.12.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Kuopion ja Karjalan metropoliitan kanslia, Karjalankatu 1, 70110 Kuopio tai sähköisesti osoitteeseen kuopionjakarjalan.hiippakunta@ort.fi 

Hakuaika alkaa
25.11.2020
Hakuaika päättyy
11.12.2020