Outokummun kirkon praasniekka 1.6.

Outokummun Pyhän Hengen kirkon praasniekkapalvelukset:

Su 31.5. klo 18 helluntain ehtoopalvelus ja polvirukoukset. Palvelus livestriimataan Taipaleen Facebook-sivulle, linkki videoon  

Ma 1.6. klo 9 liturgia, vedenpyhitys ja ristisaatto,toimittaa metropoliitta Arseni, Pyhän Hengen päivä. Mahdollisuus osallistua ehtoolliseen liturgian aikana n. klo 10.15 sekä ulkona toimitettavaan vedenpyhitykseen ja ristisaattoon. Pyhitettyä vettä voi saada mukaansa omaan pulloon tai astiaan. Palveluksen jälkeen on tarjolla praasniekkakahvit. Liturgia livestriimataan Taipaleen seurakunnan YouTube-kanavalle, suora linkki videoon: www.youtube.com/watch?v=gUouYL-Jxo8 

On tärkeää, että kirkolla jokainen huolehtii riittävästä turvaetäisyydestä muihin (n. 2 m) ja noudattaa kaikkia koronavirus-epidemiaan liittyviä turvaohjeita!

Valokuvia praasniekasta