Virpovitsojen siunaus ja ohjeet virpomiseen

Seurakunta on tehnyt YouTuben kautta katsottavaksi videon virpovitsojen siunaamisesta. Sitä voi hyödyntää koulujen etäopetuksessa ja päiväkodeissa nyt, kun yhteiset kokoontumiset eivät ole mahdollisia.
 
Epidemia-aika on otettava huomioon virpomisessa! Kotiväen voi virpoa perinteiseen tapaan ja muut – luovuutta ja tekniikkaa käyttäen – turvallisesti etänä.
 
Virpomiselle on nyt entistäkin suurempi tilaus ja tarve. Toivotetaan Palmusunnuntaina kaikille läheisille Jumalan siunausta, terveyttä ja varjelusta! Siunatuista vitsoista siunaus leviää kaikkien rakkaidemme elämään!
 
MAHDOLLISUUS VIRPOVITSOJEN SIUNAAMISEEN JUMALANPALVELUSTEN YHTEYDESSÄ:
 
Varsinainen virpovitsojen siunaamisen palvelus eli palmusunnuntain vigilia toimitetaan lauantaina 4.4.2020 klo 18 alkaen Viinijärven kirkossa. Tuo palvelus toimitetaan suljetuin ovin ja striimataan suorana seurakunnan YouTube sivulle https://www.youtube.com/channel/UC3kF5SYrqn7VUY85DZBKibQ
 
Samoin virpovitsojen siunaaminen toimitetaan lauantaina 4.4. klo 9 alkavassa Lasaruksen lauantain liturgiassa Outokummussa, joka myös toimitetaan ilman kirkkokansaa ja striimataan nettiin.
 
NÄIHIN MOLEMPIIN PALVELUKSIIN VOI TUODA SELKEÄSTI MERKITTYJÄ VIRPOVITSOJA OMISSA ASTIOISSA KIRKON ULKOPORTAILLE, JOSSA NE KÄYDÄÄN PALVELUSTEN LOPPUPUOLELLA SIUNAAMASSA PYHITETYLLÄ VEDELLÄ VIHMOEN. Virpovitsat voi tuoda ja noutaa seuraavina aikoina:
Outokumpu (Kirkkopolku 3): tuonti la 4.4. klo 10 mennessä, nouto n. klo 10.30
Viinijärvi (Viinijärventie 8): tuonti la 4.4. klo 18.30 mennessä, nouto n. klo 19.30