Korjauksia Aamun Koiton ilmoituksiin

Uusimman Aamun Koitto lehden (4/2019) seurakuntaliitteessä on kolme virheellistä tietoa koskien Taipaleen ortodoksisen seurakunnan ilmoituksia.

  1. Lehdessä on ilmoitettu seurakunnan viraston aukiolopäiviksi ma, to ja pe. Taipaleen ortodoksisen seurakunnan virasto on vuoden 2019 alusta alkaen avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 (ei siis enää perjantaisin).
  2. Jumalanpalvelustiedoissa kirkkovuoden aloitus on lehdessä ilmoitettu pidettäväksi Säynelammen leirikeskuksessa pe 31.8. klo 17. Tänä vuonna tuo 31.8 on lauantai, ei perjantai.
  3. Outokummun tiistaiseuran puheenjohtajaksi on lehdessä mainittu Tarja Lätti. Tiistaiseuran puheenjohtaja on tänä vuonna vaihtunut, uuden puheenjohtajan nimi on Pirjo Pöllänen (puh. 050 518 3806). Tarja toimii tiistaiseuran sihteerinä.