Tiedote patriarkan vierailuun lähtijöille

Reissuun on lähdössä 39 seurakuntalaista niin Joensuusta kuin Taipaleelta eli hyvänkokoinen porukka! Jos olet lähdössä perjantaina 8.9. kyytiin muualta kuin Joensuusta Nikolaoksen kirkolta, etkä siitä ole vielä ilmoittanut ilmoittautumisen yhteydessä, niin ilmoita mahdollisimman pian Joensuun kasvatustyöntekijä Antti Potkoselle antti.potkonen@ort.fi tai 0505582585.

Bussi starttaa Joensuun Nikolaoksen kirkolta klo 09.00 niin olethan ajoissa paikalla. Sunnuntaina palaamme liturgian ja ruokailun jälkeen noin klo 21.00 mennessä.

Viikonlopun aikana on paljon erilaista ohjelmaa, johon kannattaa tutustua www.ort.fi/juhlavuosi
Eri ikäryhmille tarkoitetun ohjelman vuoksi emme liiku yhtenä ryhmänä koko aikaa, vaan jokainen saa itse osallistua haluamiinsa ohjelmiin. Samoin ruokailut, lukuun ottamatta sunnuntain liturgiaa, ovat jokaisen oman aikataulun ja ruokahalun mukaan järjestettävä.

Suosittelemme kuitenkin, että lähdemme isolla porukalla kuuntelemaan perjantaina Uspenskin katedraalissa klo 19 olevaan kanttorikuoron konserttia. Samoin lauantaina aamupäivällä klo 10–16.00 on pyhän kolminaisuuden kirkon (Unioninkatu 32) alueella ohjelmaa, johon kannattaa osallistua. Klo 16.00 kolminaisuuden kirkolla olevat lähtevät ristisaatossa kohti Uspenskin katedraalia, jossa osallistumme kiitosrukoushetkeen, joka alkaa klo 17.00.

Antti Potkonen ja isä Tuomas

Seurakuntamatka Helsinkiin 8.-10.9.2023