Taipaleen seurakunnan kirkkoherran toimi avoinna

Toimi täytetään 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haettavaksi julistetaan Taipaleen seurakunnan kirkkoherran työsopimussuhteinen toimi.

Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkon kirkkojärjestyksen 132 §:n mukaiset kelpoisuusehdot. Kirkkoherran toimenkuvaan kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi muiden muassa henkilöstö- ja hallintojohtaminen. Toimeen valittavalle kokemus esimiestyöskentelystä, johtamiskoulutus ja sekä soveltuva kielitaito katsotaan eduksi. Toimi on sijoitettu ortodoksisen kirkon palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään V.

Hakemukset, joista käy ilmi hakijan asianmukainen koulutus ja työkokemus, on toimitettava Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispalle sähköpostilla (kuopionjakarjalan.hiippakunta@ort.fi) tai postitse (Kuopion ja Karjalan hiippakunta, Karjalankatu 1, 70110 Kuopio) viimeistään 10.3.2023.

Hakuaika alkaa 20.02.2023
Hakuaika päättyy 10.03.2023