Kanttorin tehtävien lisäksi työntekijän vastuualueeseen kuuluu seurakunnan nuoriso- ja vanhustyö (esim. leirit), yhteydenpitoa koulujen kanssa ja kansliatehtäviä.

Taipaleen ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana kanttorin työsopimussuhteinen toimi. Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkon kirkkojärjestyksen 133 §:n mukaiset kelpoisuusehdot.

Työsuhteen ehtoihin sovelletaan Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimusta. Toimi on sijoitettu ortodoksisen kirkon palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään IV. Toimen sijoituspaikka on Viinijärvi. Kanttorin tehtävien lisäksi työntekijän vastuualueeseen kuuluu seurakunnan nuoriso- ja vanhustyö (esim. leirit), yhteydenpitoa koulujen kanssa ja kansliatehtäviä. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Toimi täytetään 1.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset, joista käy ilmi hakijan asianmukainen koulutus ja työkokemus, on osoitettava ja toimitettava Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispalle (kuopionjakarjalan.hiippakunta@ort.fi, Karjalankatu 1, 70110 Kuopio) viimeistään 10.3.2023 klo 16 mennessä.

Lisätietoja Taipaleen seurakunnan kanttorin tehtävän kuvasta antaa kirkkoherra Paavo Ratilainen, puh. 050-5661700 ja sähköpostilla paavo.ratilainen@ort.fi.

Hakuaika alkaa 20.02.2023
Hakuaika päättyy 10.03.2023