Taipaleen toisen papin toimi avoinna

Toimi täytetään 1.2.2021 lukien ja sen tämänhetkinen sijoituspaikka on Viinijärvi.

Taipaleen ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana seurakunnan toisen papin toimi, joka täytetään 1.2.2021 lukien.

Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkon kirkkojärjestyksen 132 §:n mukaiset kelpoisuusehdot. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Viinijärvi ja vastuualueeseen kuuluu toiminta-alueen jumalanpalveluselämä ja seurakunta- sekä kansliatyö.

Palkkaus määräytyy ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaisesti. Toimi sijoittuu vaativuusryhmään IV. Tehtävä on otettava vastaan 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Tointa täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset, joista käy ilmi asianmukainen koulutus ja aikaisempi työkokemus tulee osoittaa Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispalle 21.12.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Kuopion ja Karjalan metropoliitan kanslia, Karjalankatu 1, 70110 Kuopio tai sähköisesti osoitteeseen kuopionjakarjalan.hiippakunta@ort.fi 

Hakuaika alkaa
04.12.2020
Hakuaika päättyy
21.12.2020