Ekumeenisen rukousviikon tapahtumat

Kristittyjen ykseyden ekumeenista rukousviikkoa vietetään kaikkialla maailmassa 18.-25.1.2019. Rukousviikon perinteet ovat pitkät, sitä on vietetty jo yli sata vuotta. Tämän vuotinen teema on “Olkaa rehellisiä ja oikeudenmukaisia”.  Aihe perustuu 5. Mooseksen kirjan ohjeisiin tuomarien velvollisuuksista. Tuomarien tehtävä on etsiä totuutta ja oikeudenmukaisuutta – mutta se on myös jokaisen kristityn tehtävä.

Taipaleen ortodoksinen seurakunta osallistuu rukousviikon tapahtumiin Liperissä, Outokummussa ja Polvijärvellä. Tervetuloa mukaan seuraaviin tapahtumiin:

Torstaina 17.1. Liperin ekumeeninen ilta alkaa klo 18 rukoushetkellä Liperin ortodoksisessa tsasounassa ja jatkuu ristisaatolla luterilaiseen kirkkoon, jossa iltatee.
Sunnuntaina 20.1. Outokummun ekumeeninen ilta alkaa klo 17 rukoushetkellä ortodoksisessa kirkossa ja jatkuu ristisaatolla helluntaiseurakuntaan ja luterilaiseen kirkkoon, jossa iltatee.
Keskiviikkona 23.1. Polvijärven ekumeeninen ilta alkaa klo 18 rukoushetkellä ortodoksisessa kirkosta ja jatkuu helluntaiseurakunnan kautta luterilaiseen kirkkoon, jossa iltatee.