Kysely ortodoksisen kasvatuksen ja opetuksen internetsivuihin liittyen

Kirkollishallituksen myötämielisellä tuella joukko kirkon järjestöjä ja muita innostuneita ovat ryhtymässä rakentamaan ortodoksisen kasvatuksen ja opetuksen internetsivuja. Näiden sivujen tarkoitus on koota yhteen kirkkomme kasvatukseen liittyvää sähköistä materiaalia helposti löydettävään muotoon.

Tavoitteena on luoda uutta sisältöä. Tähän liittyen avataan kysely kaikille kirkon kasvatuksesta ja opetuksesta kiinnostuneille ja sitä tekeville. Vastausaika on kaksi viikkoa: 11.-25.5.2021.

Linkki kyselyyn: https://bit.ly/ortkysely

Kyselyyn voivat vastata kaikki ja kaikenikäiset ja työryhmä toivoisikin mahdollisimman laajaa vastaajakuntaa, jotta sivuista voidaan kehittää mielenkiintoiset ja hyödylliset meille kaikille.

Kutsumme kiinnostuneita mukaan suunnittelemaan, kehittämään, rakentamaan ja luomaan. Työryhmä haluaa yhdistää vapaaehtoiset ja kirkon työntekijät yhteiseen voimainponnistukseen. Siitä kertoo myös projektiesityksen allekirjoittaneiden moninaisuus.

Projekti on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Kyselyn loppuun voi halutessaan jättää yhteystietonsa.

Yhteistyöterveisin,
Ortodoksisten Nuorten liitto ONL, Pyhän Sergein ja Hermanin veljeskunta PSHV ja Ortodoksisen kirkon kansainvälinen diakonia ja lähetystyö Filantropia, Helsingin srk., Joensuun srk., Jyväskylän srk., Lapin srk., Tampereen srk., Ortodoksinen seminaari, Valamon opisto, Itä-Suomen yliopiston teologian osasto, Ortoboxi, Ortodoksi.net ja laaja joukko vapaaehtoisia

Ps. Kirkon ortodoksisen kasvatuksen ja opetuksen sivuilla ei vielä ole nimeä. Järjestämme nimikilpailun lähiaikoina. Seuraa mediavirtaa…