Kalenteri

Jumalanpalvelus / Tapahtuma


 

Ilomantsin pyhän Elian seurakunta tuo pyhyyttä arkeesi!

Seurakuntamme on aktiivinen jumalanpalvelusyhteisö. Ydintoimintaamme ovat jumalanpalvelukset ja niiden ympärille rakentuva myönteinen ortodoksinen elämännäkemys. Seurakuntamme aktiivinen toiminta perustuu pitkälti jäsentemme vapaaehtoisuuteen.

Toimimme myös ekumeenisesti ja kaikkia tunnustuksia kunnioittaen. Kristillisyydestä nousevat luontoarvot siivittävät näkemystämme luomakunnan pyhyydestä ja sen varjelemisesta.

Oletko kävijä, kokija vai ortodoksisuudesta muuten kiinnostunut? Koemme kaikki kirkossa kävijät samanarvoisiksi, riippumatta kenenkään taustasta!

Tervetuloa mukaan Elian seurakunnan toimintaanSeurakunnan Facebook

Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta4 päivää sitten
Kolmen seurakunnan yhteinen perheiden elokuvapäivä veti mukavasti väkeä ja tapahtuma oli oikein lämmin. Kiitokset luterilaiselle ja helluntai seurakunnille yhteistyöstä ja Ilomantsin yrittäjille tapahtuman mahdollistamisesta.
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta5 päivää sitten
Hyvää itsenäisyyspäivää ja pyhän Nikolaoksen juhlaa!🇫🇮✨ Tänään jumalanpalvelusten päätteeksi luovutettiin Eija Laitilalle Kuopion ja Karjalan metropoliitta Arsenin myöntämä piispallinen siunauskirja ja Pekka Jeskaselle Pyhän Karitsan ritarikunnan (PKR) ensimmäisen luokan mitali. Onnittelut ja suuret kiitokset heille monialaisesta uurastuksesta seurakuntamme hyväksi!💙🤍
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta6 päivää sitten
Tänne kaikki ikäihmiset, tervetuloa!🎄🥣🎶
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta
Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta7 päivää sitten
Joulun esijuhla lähestyy!! Sunnuntaina 17.12. jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla kirkkokahvit (tuotto Filantropian hyväksi) ja jouluista kuoromusiikkia. Tapahtumaan osallistuu myös joulupukki pienine lahjoineen!😍 Lämpimästi tervetuloa kaikki vauvasta vaariin!❤🎄🌟