19.2. Avoimien ovien päivä Seurakuntakeskus Eliassa

Ilomantsin ortodoksinen seurakunta järjestää kaikille kiinnostuneille suunnatun avoimien ovien tapahtuman Seurakuntakeskus Eliassa keskiviikkona 19.2. klo 14-17. Silloin voi muun muassa tulla tutustumaan seurakunnan tiloihin Ilomantsijärven rannalla ja vaihtamaan kuulumisia seurakunnan papin ja kanttorin kanssa. Ilomantsin Pogostan yläkoulun luokkaretkeä suunnittelevat ysiluokkalaiset järjestävät tapahtuman kahvituksen, jonka seurakunnan kirkkoherra tarjoaa kaikille vieraille 40-vuotispäivänsä kunniaksi.

Tapahtumassa voit tavata myös Ortodoksisten nuorten liiton toiminnanjohtaja Maria Kauppilaa ja ostaa tarvittaessa kirkollisia tavaroita kotiin. Seurakuntakeskus Eliassa on myös mahdollista seurata miten ikonit valmistuvat ja kysyä aiheesta lisää paikalla olevilta ikonimaalareilta.

Seurakuntakeskus Eliassa tapahtuu siis monenlaista klo 14-17, mutta tärkeintä on se, että avoimien ovien päivästä muodostuu meille kaikille yhteinen kohtaamispaikka, jossa saamme nähdä järjestetyn ohjelman lisäksi myös toisiamme! Tapahtuma päättyy kirkossa klo 17 alkavaan ehtoopalvelukseen.