Ekumeeninen hiihtoristisaatto karkauspäivänä 29.2.2020

Ilomantsissa keväisellä hiihtoristisaatolla Sonkajan tsasounasta Ilomantsiin on yli kymmenen vuoden perinteet. Tänä keväänä hiihtoristisaatto järjestetään jälleen kerran – talven erikoisista säistä huolimatta ladun teko Sonkajan tsasounan ja Ilomantsin Pyhän Elian kirkon välillä on mahdollista. Reitin pituus ja vaikeus soveltuu hyvin harrastelijahiihtäjille sekä lapsille.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, ellei ole tarvetta lasten kelkkakyydeille tai erityisruokavaliolle Julunniemen taukopaikalla. Silloin voi laittaa viestiä osoitteeseen ilomantsi@ort.fi tai soittaa numeroon 050-4645281.

TAPAHTUMATIEDOT:

Reitti: Sonkajan tsasounalta Pyhän Elian kirkkoon (n. 10km)
Lähtö: Klo 10.00 Ilomantsista linja-autolla Elian kirkon parkkipaikalta (Kirkkotie 15, Ilomantsi)
Mukaan: Sukset, lämmintä vaatetta ja
 tapahtumamaksu 10e aikuiset, 5e lapset, kerätään tapahtuman alussa.
Ristisaaton kulku: Rukoushetki Sonkajan tsasounassa, välipala karjalanpiirakoineen Julunniemessä, rukoushetki Elian kirkossa.
Muuta: Tapahtumalla säävaraus -15C.

Tervetuloa miukaan konkarit ja ensikertalaiset!