Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pappilan elokuvailta

6.10. 17:30 - 19:00

Pappilan elokuvaillat: The Chosen (Valittu)

Sukella mukaan evankeliumin kertomuksiin ja henkilötarinoihin, jotka sarjassa kirjaimellisesti heräävät uudella tavalla eloon!

Elokuvaillat järjestetään kaksi kertaa kuussa – mutta kukaanhan ei kiellä katsomasta osia itsekseenkin, omassa tahdissa, ja tulla katsomaan uudestaan porukalla ja juttelemaan niistä.

Ruudunkaappauskuvat The Chosen -sarjan kauden 1 jaksosta 4, jossa Kristus sanoo Pietarille: ”Seuraa minua”.  sivulta https://www.facebook.com/InsideTheChosen

Tapaamisten yhteydessä on tarjolla pientä purtavaa, ja lopuksi juodaan teetä ja jutellaan näkemästämme. Kukin osa kestää noin tunnin. Sarjan kieli on englanti, jota sarjassa puhutaan kuvitteellisella aksentilla. Saatavilla on myös suomenkielinen tekstitys, jonka panemme päälle.

Paikka: Taipaleen srk:n pappila, Viinijärventie 7, Viinijärvi

Ensimmäinen tapaaminen to 6.10. klo 17.30–19.00

Seuraavat tapaamiset myös klo 17.30–19.00:

torstaisin 27.10., 10.11., 24.11. ja 15.12.

The Chosen (Valittu) on ensimmäinen monituotantokausinen sarja, joka perustuu evankeliumitekstien kertomuksiin ja kuvaukseen Kristuksesta. Sitä voi katsoa kuka tahansa ilmaiseksi esim. sovelluksen kautta (www.thechosen.tv/app) tai Angel Studios -nettisivujen kautta (https://watch.angelstudios.com/thechosen).

Ensimmäinen kausi julkaistiin ja striimattiin 2019. Pian valmistuu jo kolmas kausi. Kukin kausi näyttää rakentuvan noin kahdeksasta osasta, joista kukin kestää vajaan tunnin. Katsomista siis riittää! Ja jutun juurta.

The Chosen -sarjaa tekee ammattitaitoinen porukka ohjaaja Dallas Jenkinsin johdolla: elokuvan ”kieli”, dramaturgia, käsikirjoitus, ohjaus, näyttelijäntyö, valaistus, äänitys, kuvaus, editointi – todella laadukasta. Tätä on kaivattu!

Lisäksi on merkittävää, että koko tuotanto pyörii lahjoitusten varassa. Onkin arvioitu, että The Chosen -projektilla on taustallaan kaikkien aikojen mittavin joukkorahoitus.

Tiedossa siis monesta näkökulmasta laadukasta katsottavaa. Sarja toimii kuten Raamatun tekstit: Ei kai niitä yhteen lukemiseen ole tarkoituskaan jättää?

Ote The Chosen Inside -Facebook-sivuilta: Kohtaus “Rise up and walk! Nouse ylös ja kävele!” Kristus parantaa halvaantuneen. https://fb.watch/fHIZ566O7V/

Ruudunkaappaus kohtauksesta ”Jeesus parantaa halvaantuneen”, https://fb.watch/fHIZ566O7V/

Katso myös:

Season 1, Official Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=K1-FoFj8Jbo&t=29s

Season 2, Official Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8tZ7cg4D_z8

Facebook: https://www.facebook.com/InsideTheChosen

Instagram: https://www.instagram.com/thechosentvseries/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBXOFnNTULFaAnj24PAeblg
   

Tiedot

Päivämäärä:
6.10.
Aika:
17:30 - 19:00
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Viinijärven Vanha pappila
Viinijärventie 7 83400
Puhelin:
050 471 8130