Kirkkoherra Paavo Ratilaisen läksiäiset

Kirkkoherra Paavo Ratilaisen läksiäisiä vietetään pyhien Karjalan valistajien päivänä 4.11.2023 Viinijärvellä. Juhlaliturgia toimitetaan Viinijärvellä Jumalansynnyttäjän Tihvinäläisen ikonin kirkossa klo 10 (Viinijärventie 8). Liturgian johtaa Kuopion ja Karjalan metropoliitta Arseni. Liturgian jälkeen juhla jatkuu Viinijärven koululla (Kirkkotie 4, Viinijärvi) noin klo 12.30 alkavalla aterialla. Ohjelmallinen tilaisuus on koulun salissa ruokailun jälkeen.

Sunnuntaina 5.11.2023 vietetään isä Paavon läksiäisiä klo 10 Nurmeksen Pietarin ja Paavalin kirkossa alkavassa liturgiassa, jonka jälkeen on juhla Nurmeksen seurakuntasalilla.

Isä Paavo on palvellut Taipaleen ortodoksista seurakuntaa kirkkoherrana 26 vuoden ajan.

”Kaikkea on Luoja siunannut minulle näinä vuosina, joten itselleni en tarvitse enempää. Mutta jos haluatte muistaa minua läksiäisten tiimoilta, niin pyytäisin teitä muistamaan seurakunnan nuorisotyötä seurakunnan tilin kautta FI27 5518 0320 0019 97”.

Viitteeksi pyydämme merkitsemään ”isä Paavo”.

Viinijärvellä 11.10.2023

Tuomas Järvelin
ma kirkkoherra