Ortodoksinen Rukous-seminaari

La 11.2.2023 klo 11-16, Artium-sali, Suomen nuoriso-opisto (Paukkulantie 22, Mikkeli)

Tervetuloa kuulemaan rukouksesta ja ymmärtämään paremmin tätä vaativaa, mutta mittaamattoman arvokasta mahdollisuuttamme! Rukous on vuoropuhelua Jumalan kanssa ja meille jokaiselle välttämätöntä matkalla kohti Jumalaa.

Rukous ja sen opettelu on koko elämän mittainen matka. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan, miten tätä matkaa voisi edistää!

OHJELMA

Kahvi klo 11 alkaen (omakustanteinen), ohjelma klo 12:

Rukous – vuoropuhelua Jumalan kanssa Haminan piispa Sergei

Kilvoituselämä rukouselämän tukena pastori Risto Käyhkö

Tauko, kahvio auki

Esirukous – rukous elävien ja kuolleiden puolesta rovasti Raimo Sissonen

Jeesuksen rukouksen harjoittaminen ortodoksisessa hengellisyydessä pappismunkki, yliopistonlehtori Damaskinos Olkinuora

ILMOITTAUTUMINEN

Maksuton tilaisuus on avoin kaikille ortodoksisuudesta ja rukouksesta kiinnostuneille! Ilmoittaudu mukaan Mikkelin kansalaisopiston kautta https://opistopalvelut.fi/mikkeli/course.php?l=fi&t=11073

Tapahtuman seuraaminen on mahdollista myös livestriiminä. Striimiä pääsee seuraamaan Saimaan ortodoksisen seurakunnan YouTube-kanavalla.

TERVETULOA PALVELUKSIIN!

Osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita seminaarin jälkeen vigiliaan Ylienkeli Mikaelin kirkkoon (Paavalinkatu 4, Mikkeli) klo 17 ja sunnuntaina liturgiaan klo 10. Molemmissa palveluksissa on mukana Kuopion ja Karjalan metropoliitta Arseni ja Haminan piispa Sergei. Liturgian jälkeen on mahdollista osallistua myös kirkkokahville.

Ylienkeli Mikaelin kirkon ystävät ry järjestää seminaarin yhteistyössä Saimaan ortodoksisen seurakunnan, Mikkelin kansalaisopiston, Itä-Suomen yliopiston ja Helsingin ortodoksisen hiippakunnan kanssa.

Seminaarimainos