Papin toimi avoinna Taipaleen seurakunnassa

Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Nurmes.

Taipaleen ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana Nurmeksen kappeliseurakunnan papin toimi. Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkon kirkkojärjestyksen 132 §:n mukaiset kelpoisuusehdot. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Nurmes ja vastuualueeseen kuuluu olennaisena toiminta-alueen jumalanpalveluselämä ja seurakuntatyö. 

Palkkaus määräytyy ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaisesti. Toimi sijoittuu vaativuusryhmään IV. Tehtävä on otettava vastaan 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Tointa täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset, joista käy ilmi asianmukainen koulutus ja aikaisempi työkokemus tulee osoittaa Kuopion ja Karjalan hiippakunnan piispalle 9.12.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: Kuopion ja Karjalan metropoliitan kanslia, Karjalankatu 1, 70110 Kuopio tai sähköisesti osoitteeseen kuopionjakarjalan.hiippakunta@ort.fi

Lisätietoja antaa kirkkoherra Paavo Ratilainen, puh. 050-5661700.

Hakuaika alkaa 24.11.2022
Hakuaika päättyy 09.12.2022