Ortodoksisen kirkon diakoniatyön projekti

ORTODOKSISEN KIRKON DIAKONIATYÖN PROJEKTI 1.1.-31.5.2021

 

Puhelinpäivystys: tiistai – torstai
klo 9-12, p. 040 665 0943

 

Suomen ortodoksinen kirkolliskokous myönsi diakoniaan liittyvän projektirahan. Sen turvin on palkattu diakoniatyöntekijä Katja Vilponiemi (Helsinki) valtakunnalliseen toimeen.

Hän työskentelee kirkon palveluksessa kolmena päivänä viikossa. Katja on sosiaalityön ammattilainen ja pystyy auttamaan diakoniatyön piiriin kuuluvissa asioissa niin seurakuntia ja seurakuntalaisiakin.

Iso osa asioista voidaan hoitaa puhelimella ja sähköpostilla tai muilla verkkovälineillä. Katja voi ohjata avuntarvitsijat oikeisiin osoitteisiin (esim. Kela, järjestöt) tai tehdä esityksen seurakunnalle.

Katja kartoittaa kevään aikana myös seurakuntien diakoniakäytäntöjä ja auttaa tarvittaessa ideoimaan diakoniatyön muotoja. Häneltä voi varata vaikkapa verkossa käytävän keskusteluajan juuri teidän seurakunnan diakoniakysymyksiä varten.

Yhteystiedot:
Katja Vilponiemi, katja.vilponiemi@ort.fi, p. 040 665 0943
Diakonian yleinen osoite: ortodoksinen.diakonia@ort.fi
https://www.facebook.com/ortodoksinen.diakonia

Lisätiedot: Sirpa Okulov, sirpa.okulov@ort.fi, p. 0500 946 601

Diakoniatyö projektin esite.pdf