Taipaleen kinkerit 2020

Taipaleen kinkereillä syvennytään ortodoksiseen nimiperinteeseen ja pyhien ihmisten kunnioittamiseen. Kinkereillä on mahdollisuus selvittää oma suojeluspyhä ja ortodoksinen nimipäivä. Vinkkejä on tarjolla myös siihen, miten omasta pyhästä voi löytää tietoa, ikonin ja joissain tapauksissa myös pyhiinvaelluskohteen, sekä miten suhde omaan pyhään voi toteutua jokapäiväisessä elämässä.

Kinkeriohjelmaan kuuluu rukousta ja laulua, kahvittelua ja keskustelullinen opetustuokio. Kinkerit kokoontuvat seurakuntalaisten kodeissa ja niihin ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita – eivät siis ainoastaan isäntäperheen tutut!

Tervetuloa rohkeasti tutustumaan, keskustelemaan ja oppimaan uutta!

KINKEREIDEN AIKATAULU
Salokylä: Ti 7.1. klo 18 Hannu Mutasella, Mastotie 10, Salokylä
Outokumpu/Kuusjärvi: To 9.1. klo 18 Kirsti Hiltusella, Myhkyläntie 1A, Kuusjärvi
Sotkuma/Sola/Kuorevaara: Ti 14.1. klo 18 Ritva ja Osmo Simpuralla, Vehkalahdentie 3, Kuorevaara
Polvijärvi: Ti 21.1. klo 12 Koivikonpihan Lounastuvalla, Kallioniementie 16
Kinahmo: Ti 28.1. klo 18 Pirjo Kuikalla, Kinahmontie 20
Harmaasalo: Ti 4.2. klo 18 Minna ja Timo Möykkysellä, Sävänteentie 8