Seurakuntapiiri alkaa

Ilomantsissa aloitellaan jo keväällä ennakoitua seurakuntapiiritoimintaa. Kokoonnumme kerran kuukaudessa, ja kokoontumisen pohjana on Valamon Opiston kautta tuleva striimattu ohjelma. Se sisältää ehtoopalveluksen, lyhyen hengellisen opetuspuheen ja Filantropian puheenvuoron ajankohtaisista avustuskohteista. Tämän jälkeen kukin piiri jatkaa keskenään kahvittelun ja yhdessäolon merkeissä, ja suunnittelemalla esimerkiksi sitä, millä tavoin paikalliseen ja Filantropian kautta järjestettävään diakoniatoimintaan voisi osallistua. Tervetuloa kaikki kokemaan yhdessä olemisen ilo!

Piirit kokoontuvat Ilomantsissa seurakuntakeskus Eliassa ja Möhkössä Maire Kärkkäisen kotona ensimmäisen kerran 30.10.2022 klo 15.45 (striimaus Valamosta alkaa 16.00).

Ilomantsin piiri Auli Martiskainen 0505148416

Möhkön piiri Maire Kärkkäinen 0405115948

Valamon kansanopiston yhteyshenkilö on Juha Riikonen 0505240809