Hiihtoristisaatto Ilomantsissa 6.3.2021

(9.3.2021 kirjoittaja Darja Potkonen)

Vuotuinen hiihtoristisaatto järjestettiin hiihtoloman alkajaisiksi lauantaina 6.3. Perinteistä poiketen tänä vuonna ristisaatto osoittautui Pogostan ympärihiihdoksi: uusi reitti kulki profeetta Elian kirkolta jään yli Hutunniemeen, sieltä Parppeinvaaran tsasounalle, tsasounalta entisen Kolmisetin alueelle, sieltä Pötönkankaan hautausmaalle ja Pötönkankaalta Leppälän kautta jäitä pitkin takaisin Elian kirkolle. Matkaa kertyi noin 15 kilometriä. Myös osallistujia oli yhteensä 15. Suuri kiitos Väinölle ladusta ja Jormalle ruokahuollosta! Latupalvelu ja reitin varrelle loihdittu matkakeittiö nuotioineen hakevat totisesti vertaisiaan. Lisäksi kiitokset kaikille avustajille sekä tapahtumaan osallistuneille!

Parppeinvaaran tsasounalla