Seurakuntien yhdistymistä juhlistetaan verkossa

Joensuun ja Ilomantsin ortodoksiset seurakunnat yhdistyvät vuoden 2021 alussa ja Ilomantsin ortodoksisesta seurakunnasta tulee Ilomantsin ortodoksinen kappeliseurakunta. Seurakunnat juhlistavat yhdistymistä myös verkossa, videoiden muodossa. Videoiden kautta pääset kurkistamaan kirkkoihin eri puolilla uutta seurakuntaa sekä tutustumaan niissä toimiviin ihmisiin. Lisäksi pääset kuulemaan eri kuorojemme tervehdyksiä. Videoita julkaistaan joulukuusta lähtien pitkin talvea ja kevättä. Seuraa YouTube-kanaviamme ja seurakuntien Facebook-sivuja!

Videokampanjan aloittaa joulunajan sävelhartaus Elian kirkosta keskiviikkona 15.12. klo 18. Tervetuloa mukaan!

Linkkejä:

Joensuun YouTube-kanava

Joensuun Facebook-kanava

Ilomantsin YouTube-kanava

Ilomantsin Facebook-kanava