Talvilomatapahtuma Seurakuntakeskus Eliassa järjestettiin jo toista kertaa

Seurakuntakeskus Elia Ilomantsijärven rannalla soveltuu hyvin niin kesä- kuin talvitapahtumienkin järjestämiseen, mikä tuli todistettua talvilomaviikolla 6.3. järjestetyssä “Talviriemua” -tapahtumassa, jossa seurakuntakeskuksen piha muuttui hetkessä mäenlaskupaikaksi, pelikentäksi ja useitten lumiukkojen uudeksi kodiksi.

Yhteisen ruokailun jälkeen osallistujat askartelivat astian rairuohon kasvatusta varten ja puisen “kiipijäukon”. Osallistujat saivat halutessaan myös kasvomaalauksen Ilomantsin lasten tapahtumille tuttuun tapaan. Osallistujia tapahtumassa oli 30.

Tämäkään tapahtuma ei olisi onnistunut ilman niin monen talkoolaisen apua, joten kiitos vielä Maire, Teuvo, Anu, Milja, Nikolaos ja Janette hienon yhteisen tapahtuman järjestämisestä!