Uutta seurakunnan jumalanpalvelusten toimituspaikoissa

Ilomantsin ja Joensuun seurakuntien valtuustot hyväksyivät uuden seurakunnan perustamissopimuksen 10.12.2019. Uusi seurakunta aloittaa toimintansa 1.1.2021.

Selkeä muutos seurakunnan toiminnan järjestämisessä tulee olemaan se, että Ilomantsin seurakunnan työntekijät toimittavat osan jumalanpalveluksista Tuupovaaran alueella. Palveluksien toimittamista aiempaa laajemmalla alueella aloitetaan harjoittelemaan jo nyt. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että noin kerran kuussa sunnuntain palvelukset siirtyvät Hoilolaan, Tuupovaaraan tai Sonkajanrannan kirkkoon.

Meillä kaikilla on näinä päivinä oivallinen tilaisuus osallistua Tuupovaaran alueen jumalanpalveluksiin. Jos haluat lähteä mukaan Ilomantsista, ota yhteyttä seurakunnan kanttoriin (0504645281)! Tiedot jumalanpalveluksista löytyvään muun muassa seurakunnan sähköisestä kalenterista http://www.ort.fi/ilomantsi/kalenteri.