Uusi seurakunta on syntynyt – Liittymissopimus

Ilomantsin ja Joensuun seurakunnanvaltuustot päättivät tänään Joensuussa pidettyssä yhteisessä kokouksessa, että Ilomantsin ja Joensuun ortodoksiset seurakunnat muodostavat yhdessä uuden Joensuun ortodoksisen seurakunnan 1.1.2021 alkaen. Ilomantsin ortodoksisesta seurakunnasta tulee kappeliseurakunta, jonka rajat määrätään kappeliseurakunnan ohjesäännössä. Valtuusto käsitteli kappeliseurakunnan ohjesäännön ja lähettää sen Kuopion ja Karjalan hiippakunnan metropoliitalle hyväksyttäväksi.

Seurakunnanvaltuustot alistavat päätöksensä ja siihen liittyvät asiakirjat (liittymissopimus ja sen liitteet) kirkollishallituksen vahvistettavaksi ennen kuin liittymispäätös voidaan panna täytäntöön.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lataa dokumentti [123.79 KB]