Sonkajan perhepäivässä mukana tänä vuonna ennätysmäärä osallistujia

Aarteenetsintä juuri alkamassa Sonkajan perhepäivässä.

Sonkajassa on perinteisesti järjestetty keskellä kesää jo monena vuotena perhepäivä, joka on toteutettu seurakunnan, MLL:n ja Sonkajan kyläyhdistyksen yhteistyönä. Tänä vuonna tapahtumassa oli mukana myös Ilomantsin SPR:n vapaaehtoisia.

Tänä kesänä perhepäivä pidettiin sunnuntaina 30.6. Tapahtuma alkoi ehtoopalveluksella Pyhän Ristin ekumeenisessa tsasounassa. Tämän jälkeen Sonkajan kylätalolla osallistujia odotti yhteinen ruoka, minkä jälkeen ohjelmaa oli monessa eri pisteessä. Päivän osanottajamäärä oli kaikkinensa (vapaaehtoiset, aikuiset ja lapset) liki 70 ihmistä ja mukana tapahtumassa oli osanottajia monesta eri kulttuuritaustasta. Alla löydät kuvia päivän monenlaisista aktiviteeteista.

Kuvat: Riikka Patrikainen