Etusivu

Ortodoksinen virtuaalikirkko on paikka, jossa voit tutustua ortodoksisuuteen monella eri tavalla.

Astu virtuaalikirkkoon kännykälläsi ylläolevasta napista. Tiedotamme myös sivuilla videolähetyksistä ja muista asiaanliittyvistä tapahtumista.

Webinaarit

Virtuaalikirkon harjannostajaiset

Virtuaalikirkon harjannostajaiset perjantaina 29.11. klo 14.00 alkaen ortodoksisella seminaarilla. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai sitten webinaaristreamauksen kautta. Webinaari -video tulee näkyviin vähän ennen klo 14 tälle sivulle. Testikerran tavoitteena on kerätä kokemuksia webinaarin toimivuudesta, mutta ennen kaikkea android -sovelluksesta, jossa liikutaan kirkkotilassa tutkien ikoneita ja kirkon esineitä. Keräämme jatkoideoita toiminnoista ja  muusta, mitä mieleen tulee. Käsittelemme kerätyn palautteen Ortodoksinen virtuaalikirkko -hankkeen ohjaus- ja työryhmän kanssa. Linkki streamiin: https://youtu.be/JYynFSKj13Y Tervetuloa mukaan!

Katekumeeni -opetukset

Facebook

Hyvää pyhien isien sunnuntaita! ... See MoreSee Less

Rovasti Heikki Huttusen englanninkielinen opetuspuhe Kristuksen taivaaseenastumisen juhlapäivänä. ... See MoreSee Less

Tervetuloa Ortodoksiseen virtuaalikirkkoon!

Ortodoksinen virtuaalikirkko on paikka, jossa voit tutustua ortodoksisuuteen monella eri tavalla. Sivustojen kautta pääset muun muassa tutustumaan ortodoksisen seminaarin Johannes Teologin ja Karjalan valistajien kirkkoon ja sen sisältöön. Kirkon kauniita seinäfreskoja napauttamalla pääset tutustumaan tarkemmin kuvattuun pyhään tai vaikkapa seinämaalauksen juhla-aiheeseen. Virtuaaliseen kirkkoon on luotu tietosisältöjä, jotka voivat sisältää tekstiä, ääntä ja videoita.

Virtuaalikirkko -sivultoille tulee ortodoksisen kirkon webinaareja aina katekumeeniopetuksesta kirkon omiin opintoihin. Webinaarit ovat videolähetyksiä, joissa osallistuja pääsee osallistumaan keskusteluun. Samoin ortodoksisen kirkon streamattavat jumalanpalvelukset löydät jatkossa näiden sivustojen kautta. Olkoon Ortodoksinen virtuaalikirkko uskon vahvistukseksi niille, jotka janoavat vettä ortodoksisen hengellisyyden loppumattomasta lähteestä ja niille, jotka haluavat tutustua ortdoksiseen elämäntapaan ja hengellisyyteen.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Torikatu 41
80100 Joensuu

Ortodoksinen Virtuaalikirkko