Kristinoppileiri 2024

Kristinoppileiri järjestetään Rautalammin Puronniemessä 15.-20.6.2024

Leirille voivat osallistua 2024 aikana 15 vuotta ja 16 vuotta täyttävät Pohjois-Suomen ortodoksisen seurakunnan nuoret. Leirille matkustamme linja-autolla, joka lähtee Kajaanin ortodoksisen kirkon edestä lauantaina 15.6. aamupäivällä. Paluu Kajaniin linja-autolla torstaina 20.6. iltapäivällä. (Huom! kellonajat tarkentuvat kevään aikana)

Päätösjuhla Kajaanin kirkossa sunnuntaina 23.6. klo 10 alkavassa liturgiassa.

Nuorten omaiset, kotijoukot ja ystävät ovat tervetulleita vierailemaan Puronniemessä sunnuntaina 16.6. klo 9 alkavassa liturgiassa ja 20.6. klo 9 alkavassa liturgiassa. Leirin aikana toimitetaan ehtoopalvelus päivittäin klo 18 ja jumalanpalvelukset ovat kaikille avoimia.

Puroniemen leirikeskuksen omistaa Puroniemen ystävät ry. Leirikeskus sijaitsee keskellä Suomea upeassa rantamaisemassa pienehkön Korpijärven rannalla Rautalammilla. Kirkonkylän keskustaan on matkaa vain kahdeksan kilometriä.

Kumpuilevasta mäntykankaisesta, osittain lehtomaisesta maastosta, avautuu kaunis järvinäkymä. Rantaviivaa on puoli kilometriä. Loivasti syvenevä ranta on ihanteellinen vaikkapa uimiseen. Lisätietoja: https://www.puroniemi.net/

Ohjaajahakemuksia on tullut riittävästi.

Lisätietoja antaa isä Reijo Marjomaa p. 045 142 7007

Tervetuloa Puronniemeen!