Ajankohtaista

Hautausmaan työntekijän paikka

2.2.2024
Ajankohtaista

Joensuun ortodoksinen seurakunta hakee hautausmaalle puutarhuria. Ortodoksinen hautausmaa sijaitsee Joensuussa (Nurmeksentie 1).

Hautausmaan puutarhurin tehtäviin kuuluvat hautausmaan viheralueiden sekä käytävien yleishoito, kuten alueiden siivoaminen, haravointi, kitkeminen, lannoitus, nurmenleikkaus, perusparannustyöt, trimmeröinti, kastelu ja lehtipuhallus.

Keskeisiin tehtäviin kesänhoitokauden aikana kuuluu hoitohautojen kunnostaminen ja hoitaminen: kukkapenkkien perusparantaminen ja lannoittaminen sekä kukkien istuttaminen ja hoitaminen hoitokiertojen mukaisesti koko hoitokauden ajan.

Puutarhurin tehtävänä on myös käyttää koneita ja laitteita työtehtävien mukaisesti sekä neuvoa ja opastaa hautausmaalla kävijöitä.

Hautausmaan vastaava työntekijä perehdyttää työtehtäviin.

Kelpoisuusvaatimus: puutarhurin ammattitutkinto tai muu soveltuva alan koulutus.

Työn luonteen vuoksi edellytämme reipasta asennetta, itseohjautuvuutta, kasvituntemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Luemme eduksi kokemuksen viheralueiden hoito- ja kunnostustöistä, puisto- ja puutarha-alan koulutukset, kasvinsuojelututkinnon, koneiden ja laitteiden käyttötaidon sekä käyttökokemuksen sekä B-ajokortin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Suomen ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen (OrtTes) mukaisesti.

Palkkaus: Vaativuusryhmä I, 1852,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 2.5.2024–30.9.2024

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Hakuaika: 2.2.–16.2.2024

Hakemukset liitteineen 16.2.2024 mennessä sähköpostilla otsikolla ”Kesäpuutarhuri” osoitteeseen joensuu@ort.fi

Lisätietoja antavat: kirkkoherra Aleksander Roszczenko, puh. 041 453 7271 (ma–ke klo 8–16) sekä seurakuntamestari Roope Nieminen, puh. 050 587 5066 (ke–pe ja la klo 8–16)

Lue lisää

Joensuun ortodoksinen seurakunta etsii kesätyöntekijöitä

21.2.2024
Ajankohtaista

Joensuun ortodoksinen seurakunta etsii nuoria/nuoria aikuisia kesäoppaiksi ja hautausmaan kesätyöntekijöiksi seuraaviksi ajankohdiksi: Pyhäkköjen kesäoppaat: Joensuun Nikolaoksen kirkon opastyöhön ajalle 24.6.–18.8.2024 Ilomantsin Profeetta Elian kirkon opastyöhön ajalle 24.6.–11.8.2024 Hattuvaaran tsasouna opastyöhön ajalle 30.6.–28.7.2024 Sonkajanrannan kirkko opastyöhön ajalle 1.7.–28.7.2024 Kiteen kirkon opastyöhön ajalle 1.7.–28.7.2024 Lieksan Elian kirkko opastyöhön ajalle 24.6.–11.8.2024 Lieksan kirkkopuiston tsasouna opastyöhön ajalle 30.6.–28.7.2024 Opastukset […]

Lue lisää

Ukrainan sodan alkamisesta kaksi vuotta

Ukrainan sodan alkamisesta tulee kuluneeksi pian jo kaksi vuotta. Lauantaina 24.2. Pyhän Nikolaoksen kirkossa Joensuussa toimitetaan klo 16 panihida sodan uhreille ja heti sen jälkeen rukouspalvelus rauhan puolesta. Kirkko rukoilee jatkuvasti rauhan puolesta, mutta muistaa rukouksissa myös sodan uhreja.

Lue lisää

Hallinto- ja taloussihteerin toimi avoinna Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa (hakuaikaa on jatkettu)

2.2.2024
Ajankohtaista

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa on haettavana hallinto- ja taloussihteerin toimi. Hallinto- ja taloussihteeri toimii kirkkoherran tukena ja asianhallintajärjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä. Tehtäviin kuuluvat muun muassa toimielinten esityslistojen ja pöytäkirjojen laadinta ja julkaisu sekä muut kokouksiin liittyvät tehtävät ja järjestelyt kuten kokouskutsut. Toimenkuvaan kuuluu myös talous- ja toimintasuunnitelmiin laatimiseen ja tilinpäätöksiin liittyvät valmistelut yhteistyössä kirkkokunnan taloustoimiston kanssa sekä […]

Lue lisää