Yleinen

Hautausmaan vastaavan työntekijän paikka 

8.1.2024
Yleinen

Joensuun ortodoksinen seurakunta hakee hautausmaan vastaavaa työntekijää.

Ortodoksinen hautausmaa sijaitsee Joensuussa (Nurmeksentie 1).

Vastaavan hautausmaan työntekijän työtehtäviin kuuluvat kausityöntekijöiden perehdyttäminen ja ohjaus koko kauden ajan, suunnittelutehtävät, tilaukset, materiaalien ostot ja kuljetukset, viheralueiden ja käytävien yleishoito ja perusparannustyöt.

Keskeisiin tehtäviin kesänhoitokauden aikana kuuluu hoitohautojen kunnostaminen ja hoitaminen: kukkapenkkien perusparantaminen ja lannoittaminen sekä kukkien istuttaminen ja hoitaminen hoitokiertojen mukaisesti koko kauden ajan.

Vastaavan haudanhoitajan tehtävänä on myös käyttää koneita ja laitteita sekä huolehtia niiden huolloista sekä neuvoa ja opastaa hautausmaalla kävijöitä.

Työn luonteen kannalta edellytämme reipasta otetta työhön hyvää fyysistä kuntoa ja ongelmien ratkaisukykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on puutarha-alan perustutkinto tai muu soveltuva alan koulutus.

Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja fyysisen ulkotyön vuoksi hyvää kuntoa ja terveyttä sekä B-ajokorttia.

Luemme eduksi kokemuksen viheralueiden hoito-ja kunnostustöistä, puisto ja puutarha-alan koulutukset sekä koneiden ja laitteiden käyttötaidon sekä käyttökokemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Suomen Ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen (OrtTes) mukaisesti.

Palkkaus: vaativuusryhmä I, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Työsuhteen kesto: Määrä-aikainen 2.5.2024–30.9.2024 (kausityö)

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Hakuaika: 8.1.–29.1.2024

Hakemukset liitteineen 29.1.2024 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Puutarhurin määräaikainen toimi” osoitteeseen joensuu@ort.fi

Lisätietoja antavat: Kirkkoherra Aleksander Roszczenko (puh. 041 453 7271) sekä seurakuntamestari Roope Nieminen (puh. 050 587 5066).

Lue lisää

Seurakunnan uusi talous- ja hallintosihteeri aloittaa tänään työt seurakunnassa

Uusi talous- ja hallintosihteerimme Marika Miinalainen aloittaa työt seurakunnassamme tänään maanantaina 8.4.2024. Marika valittiin yksimielisesti sihteerin toimeen neuvoston kokouksessa 27.2.2024. Talous- ja hallintosihteerin yhteystiedot ovat: sähköposti: marika.miinalainen@ort.fi puhelin: 050 347 56 05 Toivotamme Marikan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Lue lisää

Pääsiäisaikana paljon huomionosoituksia seurakuntaamme

Kristus nousi kuolleista! Tämä pääsiäiskausi on seurakunnassamme erityisen juhlava ja iloinen. Seurakuntaamme on siunattupoikkeuksellisen monilla huomionosoituksilla.Jo palmusunnuntaina palkittiin seurakuntamme ansioituneita äitejä, kun Olga Sissonen ja Jaana Pössi saivat arkkipiispa Leon myöntämät Pyhän Karitsan ritarikunnan 1. luokan mitalit.Palkittujen joukkoon on pääsiäisenä liittynyt myös seurakunnanvaltuustomme puheenjohtaja, professori Matti Tolvanen, jonka arkkipiispa Leo palkitsi erittäin harvinaisella, kirkon korkeimmalla […]

Lue lisää

Rovasti Erkki Piiroisen kuolemasta 25 vuotta – panihida lauantaina 6.4.

Kristus nousi kuolleista! Rovasti Erkki Piiroisen kuolemasta tulee tänään keskiviikkona kuluneeksi 25 vuotta. Panihida isä Erkin muistoksi toimitetaan Pyhän Nikolaoksen kirkossa Joensuussa lauantaina 6.4. klo 16. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan muistopalvelukseen!

Lue lisää