Ajankohtaista

Kiitosten aika

23.12.2023
Ajankohtaista Yleinen

Joulun odotusta ja henkilöstömuutoksia seurakunnassamme.

Joulunajan jälkeen ja uuden vuoden koittaessa seurakuntamme henkilöstössä ja luottamustehtävissä tapahtuu paljon muutoksia.

Näihin muutoksiin liittyen tahdomme kiittää isä Stefan Holmia ja diakoniatyöntekijäämme Eeva Timosta, jotka jäävät viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Isä Stefanin viimeinen työpäivä on 31.12.2023 ja Eevan 31.1.2024. Kiitämme myös isä Janne Piiroista, joka on toiminut sekä Vaara-Karjalan aluepapin että kappeliseurakunnan pastorin sijaisena tämän vuoden aikana. Kiitokset myös osa-aikaisena diakoniatyöntekijänä toimineelle Anniina Hyväriselle tästä syksystä ja muille lyhyempiaikaisempia sijaisuuksia tehneille.

Samalla toivotamme tervetulleiksi uudet, vuoden 2024 alusta aloittavat työntekijämme, diakoniatyöntekijä Katja Kannisen, aluepappina aloittavan isä Harri Linnan, osa-aikaisen kanttorin Minna Bovellan-Järvisen sekä tämän vuoden joulukuun alusta Ilomantsin kappeliseurakunnan vakituiset työntekijät isä Jaso Pössin ja kanttori Darja Potkosen.

Suuret kiitokset kuuluvat myös toimikautensa päättäville luottamushenkilöille arvokkaasta ja tärkeästä työstä. Kiitos luottamuksesta ja sitoutumisesta tehtävään.

Toivotamme tervetulleiksi myös uudet luottamushenkilöt – osa jo aiemmin tehtävissä toimineina, osa uusina valtuutettuina – jotka aloittavat toimikautensa mukaisissa tehtävissä vuoden vaihteen jälkeen.

Kiitämme myös seurakuntamme vapaaehtoistoimijoita. Jokainen palvelutehtävä, joka on pyritty tekemään Jumalan kunniaksi ja lähimmäisten hyväksi, merkitsee paljon. Seurakunnassa toimien palvelemme joulun Herraa, Kristusta, joka syntyi luolassa ja makasi seimessä meidän pelastuksemme tähden. Samalla kutsumme jokaista mukaan vapaaehtoistöihimme.

Joulun aikana ja vuoden pian päättyessä ei ole syytä unohtaa myöskään ketään seurakuntalaista. Siksi suuri kiitos kuuluu myös kaikille jumalanpalveluksiin ja seurakuntamme elämään osallistuneille. Kiitämme myös niitä, jotka eivät ole elämäntilanteensa vuoksi päässeet osallistumaan toimintaamme kuten tahtoisivat, mutta jotka sydämestään ja rukouksin ovat olleet läsnä. Seurakunta koostuu sen jokaisesta jäsenestä eikä ketään ole unohdettu, vaikka joskus siltä tuntuisi.

Erityinen kiitos kuuluu myös seurakuntamme ikäihmisille, elämän konkareille, sekä seurakuntamme lapsille ja vireälle nuorten joukolle, tämän päivän ja tulevaisuuden toivoille.

Suokoon joulun Rauhanruhtinas jokaiselle valoisaa joulua ja siunattua uutta vuotta sekä paljon lapsen mieltä.

Monia armorikkaita vuosia jokaiselle!

Kristus syntyy, kiittäkää!

Isä Aleksander, kirkkoherra

Lue lisää

Arkkipiispa Leo vierailee Joensuussa

Kristus nousi kuolleista! Tulevana sunnuntaina 28.4. Korkeasti pyhitetty Helsingin ja koko Suomen arkkipiispa Leo osallistuu Joensuussa Pyhän Nikolaoksen kirkossa toimitettavaan liturgiaan. Palvelus alkaa klo 10 ja sen yhteydessä arkkipiispa Leo luovuttaa Pyhän Karitsan ritarikunnan kunniamerkit palmusunnuntaina palkituille äideille Olga Sissoselle ja Jaana Pössille, sekä pääsiäisenä palkitulle professori Matti Tolvaselle. Monia armorikkaita vuosia! Liturgian jälkeen seurakuntasalilla […]

Lue lisää

Seurakunnan uusi talous- ja hallintosihteeri aloittaa tänään työt seurakunnassa

Uusi talous- ja hallintosihteerimme Marika Miinalainen aloittaa työt seurakunnassamme tänään maanantaina 8.4.2024. Marika valittiin yksimielisesti sihteerin toimeen neuvoston kokouksessa 27.2.2024. Talous- ja hallintosihteerin yhteystiedot ovat: sähköposti: marika.miinalainen@ort.fi puhelin: 050 347 56 05 Toivotamme Marikan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Lue lisää

Pääsiäisaikana paljon huomionosoituksia seurakuntaamme

Kristus nousi kuolleista! Tämä pääsiäiskausi on seurakunnassamme erityisen juhlava ja iloinen. Seurakuntaamme on siunattupoikkeuksellisen monilla huomionosoituksilla.Jo palmusunnuntaina palkittiin seurakuntamme ansioituneita äitejä, kun Olga Sissonen ja Jaana Pössi saivat arkkipiispa Leon myöntämät Pyhän Karitsan ritarikunnan 1. luokan mitalit.Palkittujen joukkoon on pääsiäisenä liittynyt myös seurakunnanvaltuustomme puheenjohtaja, professori Matti Tolvanen, jonka arkkipiispa Leo palkitsi erittäin harvinaisella, kirkon korkeimmalla […]

Lue lisää