Ajankohtaista

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa avoimena kasvatustyöntekijän toimi

23.1.2023
Ajankohtaista

Joensuun ortodoksinen seurakunta julistaa haettavaksi kasvatustyöntekijän toimen, jonka työalue on lapsi-, perhe- ja nuorisotyö.

Kasvatustyötiimiin kuuluu kasvatustyöntekijä, kasvatustyönpappi ja kasvatustyönkanttori. Tiimi tekee yhteistyötä seurakunnan eri alueiden työntekijöiden kanssa. Toimenkuva sisältää laajasti nuorisotyön eri tehtäväalueita: lapsi-, perhe- ja nuorisotyötä, kristinoppikoulutyötä, varhaiskasvatustyötä ja kouluyhteistyötä tiimissä tehtävän työnjaon mukaisesti.

Hakijalta toivotaan tiimityöskentelyn osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme kykyä verkostoitumiseen sekä halua kehittää rohkeasti seurakunnan kasvatustyötä.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva AMK tutkinto tai muu vastaava nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan soveltuva tutkinto ja perehtyneisyys nuorisotyöhön. Arvostamme kokemusta lapsi- ja nuorisotyöstä ja hyviä organisointitaitoja. Toimen vaativuusryhmä on III, jonka palkka on 2449–2716 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Toimeen valittavan tulee olla ortodoksisen kirkon jäsen. Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi RRL 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Toimeen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimi täytetään 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitetaan seurakunnanneuvostolle ja ne tulee toimittaa seurakunnan kansliaan joko sähköpostitse joensuu@ort.fi tai postin välityksellä osoitteeseen Kirkkokatu 32 80100 Joensuu 20.2. klo 15 mennessä. Lisätietoja antaa kirkkoherra Tuomas Järvelin tai kasvatustyön pappi Aleksander Roszczenko.

Hakuaika alkaa 23.1.2023
päättyy 20.2.2023 klo 15.

Haastattelut pidetään 14.3.2023 klo 17 alkaen.

Lue lisää

Seurakunta tarjoaa ylioppilaslakin ylioppilaaksi valmistuville jäsenilleen

Joensuun ortodoksinen seurakunta lahjoittaa seurakuntamme tämän vuoden ylioppilaille ylioppilaslakin. Ilmoita halukkuudestasi vastaanottaa ylioppilaslakki sähköpostitse osoitteeseen joensuu.nuorisotyo@ort.fi Kerro viestissä nimesi ja osoitteesi, lakin koko senttimetreinä, sekä haluatko puna-mustan (Karjalan värit) vai sini-valkoisen sisävuoren. Voit laittaa viestiä jo nyt, mutta kuitenkin viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Lakit lahjoitetaan ke 24.5. klo 17 yhteisessä tilaisuudessa (tai mikäli et pääse […]

Lue lisää

Kesätyöhaku seurakunnassa 1.2.-10.3.

Kesätöitä Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa 2023 Joensuun ortodoksinen seurakunta palkkaa kesätyöntekijöitä oppaan tehtäviin Joensuun pyhän Nikolaoksen kirkkoon ajalle 26.6.–20.8. Työaika on klo 11–17. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen joensuu@ort.fi. Lisätietoja seurakuntasihteeri Tuomas Kallinen 0400 397 900 tai kirkkoherra Tuomas Järvelin 050 347 5605. Joensuun ortodoksinen seurakunta palkkaa kesätyöntekijän oppaan tehtäviin Lieksan kirkkopuiston Kristuksen kirkastumisen tsasounaan 1.–30.7. Työaika on […]

Lue lisää

Joensuun ortodoksisessa seurakunnassa avoimena kasvatustyöntekijän toimi

23.1.2023
Ajankohtaista

Joensuun ortodoksinen seurakunta julistaa haettavaksi kasvatustyöntekijän toimen, jonka työalue on lapsi-, perhe- ja nuorisotyö. Kasvatustyötiimiin kuuluu kasvatustyöntekijä, kasvatustyönpappi ja kasvatustyönkanttori. Tiimi tekee yhteistyötä seurakunnan eri alueiden työntekijöiden kanssa. Toimenkuva sisältää laajasti nuorisotyön eri tehtäväalueita: lapsi-, perhe- ja nuorisotyötä, kristinoppikoulutyötä, varhaiskasvatustyötä ja kouluyhteistyötä tiimissä tehtävän työnjaon mukaisesti. Hakijalta toivotaan tiimityöskentelyn osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. […]

Lue lisää