Ajankohtaista

Seurakunta säästää energiaa

17.10.2022
Ajankohtaista

Kuullemme melkein päivittäin uutisia energian kallistumisesta ja huolta sen riittävyydestä tulevana talvena. Joensuun ortodoksinen seurakunnanneuvosto päätti kokouksessaan tiistaina 27.9., että seurakuntamme osallistuu energiansäästötalkoisin. Kaikkien seurakuntamme kiinteistöjen lämpötilaa alennetaan 1 asteella. Päätös koskee sekä sähköllä että kaukolämmöllä lämmitettäviä tiloja.

Jokainen pieni teko energian säästämiseksi vaikuttaa. Seurakunta etsii säästökeinoja energian ja lämmityksen osalta niin, että toiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

Kirkkoherra Tuomas Järvelin

Lue lisää

Seurakunnan uusi talous- ja hallintosihteeri aloittaa tänään työt seurakunnassa

Uusi talous- ja hallintosihteerimme Marika Miinalainen aloittaa työt seurakunnassamme tänään maanantaina 8.4.2024. Marika valittiin yksimielisesti sihteerin toimeen neuvoston kokouksessa 27.2.2024. Talous- ja hallintosihteerin yhteystiedot ovat: sähköposti: marika.miinalainen@ort.fi puhelin: 050 347 56 05 Toivotamme Marikan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Lue lisää

Pääsiäisaikana paljon huomionosoituksia seurakuntaamme

Kristus nousi kuolleista! Tämä pääsiäiskausi on seurakunnassamme erityisen juhlava ja iloinen. Seurakuntaamme on siunattupoikkeuksellisen monilla huomionosoituksilla.Jo palmusunnuntaina palkittiin seurakuntamme ansioituneita äitejä, kun Olga Sissonen ja Jaana Pössi saivat arkkipiispa Leon myöntämät Pyhän Karitsan ritarikunnan 1. luokan mitalit.Palkittujen joukkoon on pääsiäisenä liittynyt myös seurakunnanvaltuustomme puheenjohtaja, professori Matti Tolvanen, jonka arkkipiispa Leo palkitsi erittäin harvinaisella, kirkon korkeimmalla […]

Lue lisää