Ajankohtaista

Tiedote: Lieksan Virasto-pappilan ja seurakuntasalin kuntotutkimusten tulokset

9.9.2022
Ajankohtaista

Tiedote / 8.9.2022

Joensuun ortodoksinen seurakunta on teettänyt kuntotutkimukset Lieksan virasto-pappilasta ja seurakuntasalista. Tutkimus valmistui 4.6.2022 ja tutkimusten tuloksista käytiin neuvottelu tutkimukset tehneen Raksystems insinööritoimisto Oy:n kanssa 13.7.2022. Seurakunnan kiinteistölautakunta käsitteli asiaa 6.9.2022.

Lieksan virasto-pappilan tutkimuksissa löydettiin useissa näytteissä mikrobeja ja homeita sekä kellaritiloista että asuin/virastokerroksesta. Mikrobit voivat kulkeutua huoneilmaan.

Lieksan seurakuntasalin tutkimuksissa löydettiin mikrobeja ja homeita yhdessä näytteessä eristevillassa. Mikrobit voivat levitä huoneilmaan.

Seurakunta suorittaa molemmissa tiloissa katselmuksen terveystarkastajan kanssa syyskuun aikana. Lokakuun alussa tuloksista keskustellaan museoviraston kanssa.

Seurakunta järjestää Lieksan seurakuntalaisille kuulemistilaisuuden Lieksan seurakuntasalilla 11.10. klo 17. Tilaisuudessa on läsnä Raksystems Oy:n edustaja.

Seurakunta pyytää tilojen käyttäjiä raportoimaan mahdollisista sisäilmaoireista kirjallisesti seurakuntamestarille osoitteeseen roope.nieminen@ort.fi.

Lisätietoja antavat:

seurakuntamestari Roope Nieminen 050 587 5066 ja
kappeliseurakunnan pappi Ioannis Lampropoulos 050 357 3675
sekä kirkkoherra Tuomas Järvelin 050 347 5605

Joensuussa Jumalansynnyttäjän syntymän juhlana

Tuomas Järvelin, kirkkoherra

Lue lisää

Seurakunnan uusi talous- ja hallintosihteeri aloittaa tänään työt seurakunnassa

Uusi talous- ja hallintosihteerimme Marika Miinalainen aloittaa työt seurakunnassamme tänään maanantaina 8.4.2024. Marika valittiin yksimielisesti sihteerin toimeen neuvoston kokouksessa 27.2.2024. Talous- ja hallintosihteerin yhteystiedot ovat: sähköposti: marika.miinalainen@ort.fi puhelin: 050 347 56 05 Toivotamme Marikan lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Lue lisää

Pääsiäisaikana paljon huomionosoituksia seurakuntaamme

Kristus nousi kuolleista! Tämä pääsiäiskausi on seurakunnassamme erityisen juhlava ja iloinen. Seurakuntaamme on siunattupoikkeuksellisen monilla huomionosoituksilla.Jo palmusunnuntaina palkittiin seurakuntamme ansioituneita äitejä, kun Olga Sissonen ja Jaana Pössi saivat arkkipiispa Leon myöntämät Pyhän Karitsan ritarikunnan 1. luokan mitalit.Palkittujen joukkoon on pääsiäisenä liittynyt myös seurakunnanvaltuustomme puheenjohtaja, professori Matti Tolvanen, jonka arkkipiispa Leo palkitsi erittäin harvinaisella, kirkon korkeimmalla […]

Lue lisää