Jumalanpalvelukset

 

Ortodoksisen seminaarin syyslukukausi 2022

Hyvää loppukesää. Uusi lukukausi on ovella. Syksy alkaa suunnitelman mukaan 8.9. toimitettavalla liturgialla, josta alkavat myös liturgiset harjoitukset. Syyslukukauden alkajaistilaisuus sen sijaan siirretään pidettäväksi ilmoitetusta poiketen ke 14.9. liturgian jälkeen.

Koronatilanne jatkuu, mutta THL:n suositukset maskin käytöstä ovat poistuneet. Sisätiloissa, missä kokoontuu enemmän ihmisiä, suositellaan edelleen noudattamaan turvallisuutta koskevia ohjeita, pitämään riittävää välimatkaa toisiin ja huolehtimaan hyvästä hygieniasta.

Seuraamme tilannetta ja noudatamme THL:n ja AVI:n suosituksia sekä  Itä-Suomen yliopiston antamaa paikallista ohjeistusta. https://www.uef.fi/fi/koronavirustilanne-ita-suomen-yliopistossa.

Sairauden lievimmissäkin oireissa tulee pysytellä kotona.

Säännölliset jumalanpalvelukset lukukauden aikana

ma-pe klo 7.15 aamupalvelus (keskiviikkoisin liturgia)
ma-to  klo 17.00 ehtoopalvelus

Erityisiä palveluksia syksyllä 2022

To 8.9. klo 9.00 liturgia, Jumalansynnyttäjän syntymä. Liturgiset harjoitukset alkavat.

Ti 13.9. klo 17.00 Vigilia hautausmaan tsasounassa. Kunniaillisen ja eläväksitekevän ristin löytäminen ja ylentäminen (temppelijuhla)
Ke 14.9. klo 9.00 liturgia. Kunniallisen ja eläväksitekevän ristin löytäminen ja ylentäminen. Lukukauden alkajaistilaisuus (Huom! muuttunut aika).

Su 25.9. klo 18.00 Vigilia. Johannes Teologin päivä (temppelijuhla).
Ma 26.9. klo 8.30 Pieni vedenpyhitys, klo 9.00 liturgia. Johannes Teologin päivä (temppelijuhla). Ortodoksisten pappien liiton päivät.