ROVASTI TIMO MÄKIRINTA ELÄKKEELLE

Jyväskylässä vietettiin 31. lokakuuta kirkkoherran töistä eläköityneen rovasti Timo Mäkirinnan palkallisen työuran päätöstä. Kyseessä ei ollut läksiäiset, sillä isä Timo jää asumaan Jyväskylään ja tulee jatkossa antamaan palkattoman työpanoksen seurakunnalle.
Isä Timon kirkkoherran toimen viimeisen työpäivän liturgian johti KP Kuopion ja Karjalan metropoliitta Arseni avustajinaan rovasti Mäkirinnan lisäksi pappismunkki Johannes, pastorit Pekka Tuppurainen, Kaarlo Saarento ja Joonas Ratilainen, ylidiakoni Jorma Häkkinen sekä diakonit Seppo Salmi ja Ville Maahinen. Tunnelma Kristuksen ylösnousemuksen kirkossa oli kuin pääsiäisenä jo yksin sen johdosta, että paikalla oli yli sata seurakuntalaista.  
Liturgian jälkeen kirkkokansalle tarjotun lounaan lomassa esipaimenen lisäksi pitivät kiitospuheita niin työtoverit kuin myös rippilapset ja ystävät. Isä Timoa muistettiin tilaisuudessa sekä lahjoin että musiikkiesityksin. Juhlaan osallistuneet toivottivat isä Timolle yhdestä suin sekä hyviä eläkepäiviä että monia armorikkaita vuosia!
Valokuvat: Simo Penttinen