Ilmoittaudu

Tämän lomakkeen kautta ilmoittaudutaan Ortodoksisille kirkkolaulupäiville (Joensuu 15.–17.5.2020). Ilmoittautua voi 15.3.2020 asti. Jokainen osallistuja täyttää lomakkeen yhden kerran. Ennen lomakkeen täyttämistä täytyy selvittää, mihin työpajoihin ilmoittautuja osallistuu ja maksaako osallistumismaksun kuoro vai osallistuja itse (maksutiedot itse maksaville avautuvat lomakkeen lopussa). Maksun suuruus on 40 euroa (alle 18-vuotiaat 10 euroa). Maksulla saa tapahtumapassin (joka jaetaan Joensuussa osallistujille, jotka ovat ilmoittautuneet tämän lomakkeen kautta ja joiden osallistumismaksu on maksettu). Tapahtumapassilla pääsee työpajoihin, konsertteihin ja ruokailuihin. Majoituksen Joensuussa ja kyydit Joensuuhun järjestää osallistuja itse.

Kaikki kuoroissa laulavat: lomake täytetään yhdessä kootusti, esim. kuoroharjoituksissa ellei oman kanttorin kanssa muuta sovita. Näin kuoron jäsenillä ja johtajalla on yhtenäiset tiedot.

*= pakollinen tieto
Työpajojen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajojen tarkemmat kuvaukset.
Saaja: PSHV ry
FI16 8000 1500 8033 91
Eräpäivä: viim. 31.1.2020
Summa: 40 €/aikuinen, 10 €/alle 18-vuotias.

Kirjoita viestikenttään osallistujan/osallistujien nimet ja teksti "Kirkkolaulupäivät 2020". Voit maksaa samalla suorituksella useamman henkilön osallistumismaksun, siksi jokaisen osallistujan nimen kirjoittaminen viestikenttään on tärkeää.

Ilmoittautuneen nimi lisätään kuoron nimellä lähetettävään laskuun. Varmista maksaja omalta kanttoriltasi.

Tapahtumapassit jaetaan Joensuussa pe 15.5.2020 Ortodoksisella seurakuntasalilla kello 16 alkaen henkilöille, jotka ovat ilmoittautuneet tällä lomakkeella ja joiden osallistumismaksu on maksettu. Mikäli maksat ilmoittautumisesi itse, vahvista lomakkeen lähetettyäsi ilmoittautumisesi maksamalla osallistumismaksu yllä esitetyillä tiedoilla (ota maksutiedot talteen ennen lomakkeen lähettämistä). Mikäli kuoro maksaa osallistumisen, lähetetään ilmoittautujan nimi osana laskua suoraan kuorolle.

Tervetuloa kirkkolaulupäiville Joensuuhun 15.-17.5.2020!

Tervetuloa kirkkolaulupäiville!