XIX kirkkolaulupäivät joensuussa 28.-30.5.2021

19. Valtakunnalliset ortodoksiset kirkkolaulupäivät järjestetään toukokuussa 2021 Joensuussa.

Näillä kirkkolaulupäiväsivuilla kuten myös ort.fi -sivustolla päivitetään vuoden 2020 mittaan uusia tietoja päivitetystä ohjelmasta ja ilmoittautumisesta.

* * *

HUOMAA: Päivien ohjelmaan vaikuttavat ensi kevään koronarajoitukset. Kirkkolaulupäivät järjestetään niin suuressa laajuudessa kuin mahdollisten rajoitusten puitteissa on mahdollista.

Kenelle kirkkolaulupäivät on tarkoitettu?

Kirkkolaulupäiville ovat tervetulleita osallistumaan kaikki ortodoksisesta kirkkomusiikista kiinnostuneet: kuorolaiset, kanttorit, opiskelijat, lapset, nuoret, perheet sekä kaikki muut innokkaat. Ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin. Vaikka et olisikaan kirkkolaulaja, tule mukaan!

Laulupäivien teemasäveltäjänä on tamperelainen Timo Ruottinen. Suurkuoro laulaa liturgiassa tutun nuottiliturgian sävelmien lisäksi Ruottisen sävellyksiä, jotka on julkaistu erillisenä vihkosena.

Kirkkolaulupäivien järjestämisessä ovat mukana PSHV ry, Ortodoksisten Kanttorien Liitto ry, Joensuun ortodoksinen seurakunta, Ortodoksinen seminaari sekä Itä-Suomen yliopiston teologian osaston kirkkomusiikin oppiaine.