Osallistu

HUOMAA: Päivien ohjelmaan vaikuttavat ensi kevään koronarajoitukset. Kirkkolaulupäivät järjestetään niin suuressa laajuudessa kuin mahdollisten rajoitusten puitteissa on mahdollista.

Ilmoittautuminen

Kirkkolaulupäiville ilmoittaudutaan lomakkeen kautta. Lomake aukaistaan ilmoittautumista varten talvella 2020-2021 erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Ilmaiset tapahtumat

Kirkkolaulupäiviin liittyviin jumalanpalveluksiin ja konsertteihin on kaikilla vapaa pääsy. Tapahtumapassilla saa konserttiohjelman. Muille konserttivieraille myydään käteisellä käsiohjelmia kirkon ovella. Myynnissä on myös konsertoivien kuorojen levyjä.

Ortodoksinen basaari

Yliopistolla Carelia-salin aulassa on lauantaina Ortodoksinen basaari. Basaarissa on esillä laaja kattaus ortodoksisia järjestöjä ja toimijoita. Myynnissä on muun muassa levyjä, nuotteja, kirjoja, Lintulan luostarin tuotteita ja paljon muuta! Muista varata mukaan käteistä ostoksia varten. Yliopistoa lähin pankkiautomaatti sijaitsee kävelymatkan päässä K-Market Suvantokatu 21:ssä.

Hyvä tietää

Työpajat

Kirkkolaulupäivien ohjelmaan ovat perinteisesti kuuluneet lauantaiaamun työpajat. Työpajat valitaan jo etukäteen ja ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Lapset ja nuoret mukaan!

Lasten oma työpaja ja lapsiparkki järjestetään lauantaina työpajojen ja suurkuoroharjoituksen aikana. Lapsille on siis tiedossa mukavaa omaa ohjelmaa!

Liturgia lauletaan yhdessä liturgiakirjoista ja uudesta julkaisusta

Kirkkolaulupäiville laulaja tarvitsee mukaan nuottiliturgiakirjan ja kirkkolaulupäiväjulkaisun. Liturgiakirjoja voi tarvittaessa kysyä lainaksi oman seurakunnan kanttorilta. Kirkkolaulupäiväjulkaisu sisältää teemasäveltäjä Timo Ruottisen sävellyksiä, joita lauletaan suurkuorolla sunnuntain liturgiassa. Seurakunnat tilaavat julkaisun kuoroilleen osoitteesta pshv@ort.fi. Julkaisun kappalehinta on 10 euroa (+postikulut).

Kuorokavalkadi

Lauantain kuorokavalkadiin voivat osallistua kuorot johtajansa ilmoittamana. Kuorot esittävät lyhyen ohjelmiston ja saavat palautteen kuoroammattilaisilta.

Majoitus Joensuussa

Jokainen osallistuja tai esimerkiksi kuoro varaa ja maksaa itse majoituksen kirkkolaulupäivien ajaksi. Kirkkolaulupäiville varataan joihinkin hotelleihin kiintiöitä. Hotellikiintiötä on varattu seuraavista hotelleista:
Scandic Joensuu
Hotelli Lietsu
Sokos-hotellit