Osallistu

Koronavirusepidemian vuoksi kirkkolaulupäivät siirtyvät pidettäväksi 23.-25.4.2021.

Koska tapahtuma on jouduttu perumaan keväältä 2020, osallistumismaksu palautetaan kaikille maksun maksaneille. Tapahtumapassin maksaneisiin tullaan olemaan yhteydessä. Huomioithan, että majoitus ja matkaliput eivät peruunnu automaattisesti, vaan niistä vastaa jokainen osallistuja itse.

* * *

Ilmoittautuminen

Kirkkolaulupäiville ilmoittaudutaan lomakkeen kautta. Ilmoittautumalla ja osallistumismaksun maksamalla saa tapahtumapassin, jolla voi osallistua koko kirkkolaulupäivien ohjelmaan: työpajoihin, ruokailuihin, konsertteihin ja muuhun toimintaan. Osallistumismaksu on 40 euroa, alle 18-vuotiailta vain 10 euroa.
Ensimmäinen ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtumaan ilmoittautui huikeat 400 osallistujaa. Jälki-ilmoittautuminen avataan vielä ajaksi 24.2-15.3.2020, jolloin on vielä mahdollista ilmoittautua tapahtumaan.
Tapahtumaan osallistumisen voi peruuttaa maksutta 15.4. mennessä ottamalla yhteyttä PSHV ry:n toiminnanjohtaja Soili Penttoseen (pshv@ort.fi). 15.4. jälkeen tapahtumapassin hintaa ei palauteta. Huomioithan, etteivät majoitus ja matkaliput peruunnu PSHV ry:n kautta, vaan niistä vastaa jokainen osallistuja itse.

Ilmaiset tapahtumat

Kirkkolaulupäiviin liittyviin jumalanpalveluksiin ja konsertteihin on kaikilla vapaa pääsy. Ennen konsertteja laulajapassilla saa konserttiohjelman. Muille konserttivieraille myydään käteisellä käsiohjelmia kirkon ovella. Myynnissä on myös konsertoivien kuorojen levyjä. Konsertit ja jumalanpalvelukset -sivulta löytyy koottuna päivien konsertti- ja jumalanpalvelusohjelma.

Ortodoksinen basaari

Yliopistolla Carelia-salin aulassa on lauantaina 16.5. kello 9.30-17.00 Ortodoksinen basaari. Basaarissa on esillä laaja kattaus ortodoksisia järjestöjä ja toimijoita. Myynnissä on muun muassa levyjä, nuotteja, kirjoja, Lintulan luostarin tuotteita ja paljon muuta! Muista varata mukaan käteistä ostoksia varten. Yliopistoa lähin pankkiautomaatti sijaitsee kävelymatkan päässä K-Market Suvantokatu 21:ssä.

Hyvä tietää

Työpajat

Kirkkolaulupäivien ohjelmaan kuuluvat lauantaiaamun työpajat. Jokainen osallistuja voi valita 1-2 työpajaa, joihin osallistuu. Useimmat työpajoista pidetään aamupäivän aikana kahteen kertaan, jolloin osallistuja voi valita kaksi kanavaa. Kanavista kolme (lasten toimintakanava, Nuorten työpaja ja ekskursio Sonkajanrantaan) kestävät koko työpajoille varatun ajan, jolloin osallistuminen on mahdollista vain koko ajaksi. Työpajat valitaan jo etukäteen ja ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Joidenkin työpajojen osallistujamäärä on täyttynyt eikä niihin voi enää ilmoittautua. Tarkemmat kuvaukset työpajojen sisällöstä.

Lapset ja nuoret mukaan!

Lasten oma työpaja ja lapsiparkki järjestetään lauantaina työpajojen ja suurkuoroharjoituksen aikana. Lapsille on siis tiedossa mukavaa omaa ohjelmaa! Lasten tapahtumapassi (sis. ohjelmaan merkityt ruokailut, lasten toimintakanava ja lapsiparkki) maksaa 10 euroa. Huomaathan, että lasten toimintakanavaan ja lapsiparkkiin voivat osallistua vain lapset, joilla on oma tapahtumapassi.

Kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät kirkkolaulupäiville 10 euron hintaan. Nuorten työpaja on kaikille nuorille ja varhaisnuorille tarkoitettu työpaja, jossa musisoidaan yhdessä niin kirkkolaulun, kuoromusiikin kuin kevyen jammailunkin merkeissä.

Liturgia lauletaan yhdessä liturgiakirjoista ja uudesta julkaisusta

Kirkkolaulupäiville laulaja tarvitsee mukaan nuottiliturgiakirjan ja kirkkolaulupäiväjulkaisun. Liturgiakirjoja voi tarvittaessa kysyä lainaksi oman seurakunnan kanttorilta. Kirkkolaulupäiväjulkaisu sisältää teemasäveltäjä Timo Ruottisen sävellyksiä, joita lauletaan suurkuorolla sunnuntain liturgiassa. Seurakunnat tilaavat julkaisun kuoroilleen osoitteesta pshv@ort.fi. Julkaisun kappalehinta on 10 euroa (+postikulut).

Kuorokavalkadi

Lauantain kuorokavalkadiin voivat osallistua kuorot johtajansa ilmoittamana. Kuorot esittävät lyhyen ohjelmiston ja saavat palautteen kuoroammattilaisilta.

Monikulttuurinen illanvietto

Lauantai-illan monikulttuurinen illanvietto on yhteinen iltajuhla, johon toivotaan vapaamuotoisia esityksiä kuoroilta ja lauluryhmiltä. Monikulttuuristen esitysten lomassa nautitaan kreikkalainen souvlakipita-iltapala Ortodoksisen kulttuurikorttelin piha-alueella.

Majoitus Joensuussa

Näihin Joensuun hotelleihin on tehty kiintiövarauksia ja kirkkolaulupäivien tunnuksella saa alennusta:

GreenStar Joensuu

Huoneet ovat varattavissa sivustolta www.greenstar.fi/fi/varaa koodilla PSHV. Koodilla voi varata 15.4.2020 asti.
Hinnat:
75€ 2hh huone/yö
8,50 € aamupala
8 € pysäköinti / vrk

Scandic Joensuu

Huoneet ovat varattavissa sivustolta www.scandichotels.com varaustunnuksella BORT150520 1.5. mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.
Hinnat:
Standard-huone
89 € yhden hengen huone / vuorokausi
109 € kahden hengen huone / vuorokausi
Standard Family Three – huone
95 € yhden hengen huone / vuorokausi
115 € kahden hengen huone / vuorokausi
135 € kahden hengen huone lisävuoteella / vuorokausi

Original Sokos Hotel

Molempien hotellien sopimushinnat ovat varattavissa netissä koodilla BKIRKKO. Koodilla voi varata 15.3.2020 asti.

Original Sokos Hotel Kimmel
Standard-huone 112€ /1hh /vrk ja 127€ /2hh /vrk
Superior-huone 137€ /1hh /vrk ja 152€ /2hh /vrk
Lisävuode 25€ /vrk

Original Sokos Hotel Vaakuna
Standard-huone 119€ /1hh /vrk ja 134€/ 2hh /vrk
Superior-huone 144€ /1hh /vrk ja 159€/ 2hh /vrk
Lisävuode 25€ /vrk