Etäkuoroharjoitukset

Tervetuloa kirkkolaulupäivien etästemmiksiin!Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan kirkkolaulupäivien etäkuoroharjoitukseen. Harjoitusten ajankohdat ovat la 23.1., la 13.2., la 20.3. klo 13-15 (huomaa muuttunut aika) ja la 24.4. kello 10-12.

Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen saat sähköpostiisi linkin zoom-etäharjoitukseen aina muutama päivä ennen jokaista harjoitusta. Ilmoittautumalla tällä lomakkeella ilmoittaudut kaikkiin neljään harjoitukseen. Riittää siis, kun ilmoittaudut yhden kerran. Mikäli et pääse mukaan johonkin harjoitukseen, siitä ei tarvitse ilmoittaa erikseen, vaikka ohjelma lähettääkin sinulle automaattisesti linkin. 

Ilmoittaudu harjoituksiin mielellään viimeistään to 14.1.2021. Mikäli haluat ilmoittautua vielä tämän jälkeen, sekin on mahdollista. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella viimeistään harjoitusta edeltävänä perjantaina aamupäivällä, jotta linkki harjotukseen ehditään lähettää sähköpostiisi. Jos linkkiä ei kuulu, voit laittaa sähköpostin osoitteeseen markus.hanninen(at)ort.fi otsikolla ”Ilmoittautuminen etäkuoroharjoitukseen”.

Etäkuoroharjoituksissa harjoitellaan kirkkolaulupäivävihkon materiaalia. Mikäli sinulla ei ole vihkoa, kysy vihkoa lainaan tai omaksi seurakuntasi kanttorilta. Vihkoa voi myös tilata petri.nykanen@ort.fi (10e + postikulut).

Koko kirkkokunnan kattavaa etäkuoroharjoitusta ei ole koskaan ennen tehty. Opettelemme siis etäkuorolaulua yhdessä ja samalla teemme historiaa. Zoom-ohjelma ei varmasti ole monellekaan tuttu, eikä ohjelman hallitsemista edellytetä. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin ohjeet Zoomin käyttöön. Lisäksi Zoomin käyttöä voi harjoitella  harjoitusta edeltävänä iltana. Ensimmäisellä harjoituskerralla 23.1. käydään läpi Zoom-ohjelman mahdollisuuksia. Ei siis kannata pelästyä! Tämä etäkuoroharjoitus on tarkoitettu juuri sinulle!